RE: X factor (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

Hanady RR -> RE: X factor (5.3.2014 14:07:09)

IZVORNA PORUKA: canim

Pa ako ce ocjenjivati po godinama onda su trebali navesti min godina za prijavu, npr 18 god i onda nebi bilo problema, ali mi je bas glupo ovo izbacivanje jer je Ilma premlada a kao Maid star pa eto da mu pruze sansu.

da...svima je u žiriju to bio sinoć argument...
i to mi je bezveze

Visnja RR -> RE: X factor (5.3.2014 14:30:00)

a mozda je sve fol...da se raja pobuni i vrate Ilmu u finale [sm=smiley36.gif]
vječiti optimista [sm=smiley36.gif]

Emica_sa -> RE: X factor (5.3.2014 15:00:38)

Ja ne razumijem uopce sto se digla tolika frka oko ove male,ona po meni nema nista osim sto ima dobar glas,ali da ima taj neki x factor i da me necim privukla iskreno nije.Ne krivim ni sudije,to je njihova odluka,raja jednostavno nije za nju glasala sinoc i gotovo,kod nas je cim nam se nesto ne svidi mi odmah kujemo neke teorije zavjere i price o namjestanju[sm=smiley36.gif]

Mirkica -> RE: X factor (5.3.2014 16:20:52)

nisam do sada gledala niti jednu emisiju od x faktor ali sam jutros slusala izvodbu od Maida i Ilme i iskreno Maid je bio dalekooo dalkeooo bolji .

minja_ -> RE: X factor (6.3.2014 17:36:07)

Citam nebuloze mame i tate Karahmet po medijima. Nece nigdje dogurati s tim stavovima, i na dijete su prenijeli isti obrazac. Umjesto da joj pomognu da shvati da u zivotu ima milion i jedno iskusenje, oni joj jos vise napumpali sujetu. I jos Ilma kune, Eminu, cista primitiva.

minja_ -> RE: X factor (6.3.2014 17:40:39)

Ko Dzekin otac sinoc[sm=jezicek.gif] ako smije, nek Pelegriniju odvali par vaspitno-pedagoskih[sm=jezicek.gif]

bebacha -> RE: X factor (6.3.2014 17:42:34)

Užas nad užasima
i Ilma i roditelji joj

kaze njena mama kako je on bila favorit za finale i trebala je pobjedit[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

meni ovo užas pravi,i sad mi bas drago sto je ispala
Mal derište a roditelji lijece svoje komplekse na njoj
S obtzirom da vec sad zatvara vrata guzicom slabo ce dogurat bez obzira na glas

minja_ -> RE: X factor (6.3.2014 17:48:16)

I meni je bila draga i svidja mi se kako pjeva, ali ovo Zemlja ne drzi, ego kao Mt. Everest. Kad ti je roditelj najveci neprijatelj... I kad talenat prati grozna malogradjanstina.

Hanady RR -> RE: X factor (6.3.2014 21:59:19)

IZVORNA PORUKA: minja_

I meni je bila draga i svidja mi se kako pjeva, ali ovo Zemlja ne drzi, ego kao Mt. Everest. Kad ti je roditelj najveci neprijatelj... I kad talenat prati grozna malogradjanstina.

[sm=smiley20.gif]

Medić* -> RE: X factor (6.3.2014 23:15:53)

IZVORNA PORUKA: minja_

Upravo tako.

2strawberry -> RE: X factor (7.3.2014 0:37:02)

IZVORNA PORUKA: bebacha

ja sam ovaj x factor shvatila da ti treba i još nesto osim fenomenalnog glasa,
a Ilma ima samo glas

Slazem se. Od pocetka takmicenja sam na njene pjesme uglavnom zijevala. Ne poricem da ima glasinu kakvu niko u onom showu nema, ali brate em glupe pjesme, em katastrofalan styling (a najgori kad se sama hvalila kako ga je odabrala) em mrtva na sceni, em emocije nema s glave, em cim zine kaze nesto glupo.. Prvi put na audiciji kad je rekla da su djeca ljubomorna na nju, takva je ostala i do kraja showa... Ne mislim da su ona i Maid trebali biti u duelu, ali kad cu vec ostali i ja bih uradila isto kao i Emina, ali ne zbog godina.. Po meni to nikakve veze s godinama nema... Maid pored glasine ima sve ostalo. Ilma na zalost samo glas s kojim nigdje nece dogurati sa tim malogradjanskim stavom...

mum82 -> RE: X factor (7.3.2014 9:13:20)

ja sam iskreno navijala za Ilmu,al sad nekako kontam nije ziri toliko ni pogrijesio,pjeva boli glava al nekako mi nema "ono nesto" kao npr ovo dijete od 13 god
http://youtu.be/uhY7oD-Z1Aw

M kao Mama -> RE: X factor (7.3.2014 9:16:21)

Čitam danima komentare famiy Karahmet i ne mogu sebi da dođem, e upravo žiri je vidio ono što smo mitek sada uvijedli, da bi ovo dijete bilo vrlo brzo uništeno od raznoraznih spoljašnjih utjecaja, tipa ambicioznih roditelja, karijere preko noći i svega pstalog, ona ima glasinu, ali na žalost sve što se izdešavalo od utorka pa naovamo anuliralo je taj glas, skromnost je jedna veoma velika verlina,a nju malo ko ima. Očito su oni vidjeli šta se dešava sa Irmom i oko nje,i z anjeno dobro povukli su kočnicu na vakat. Da je došla do finala i bila druga, ili treća vjerujem da bi nervni slom dobila, ali zasigurno. Ovako na vakat su je osvjestili.

Mirkica -> RE: X factor (7.3.2014 9:51:23)

ovaj komentar od Ilme za Eminninu djecu ej dno dna , mislim mala je jos maksum al u kakvog ce to insana izrasti onda , ja u njenim godinama nisam znala za zlo a kamo li da klevetam tudju djecu gluhooo biloooo .

Hannica -> RE: X factor (7.3.2014 11:31:31)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

ovaj komentar od Ilme za Eminninu djecu ej dno dna , mislim mala je jos maksum al u kakvog ce to insana izrasti onda , ja u njenim godinama nisam znala za zlo a kamo li da klevetam tudju djecu gluhooo biloooo .

Ja vjerujem da su joj roditelji rekli dabto napise, ne vjerujem da bi jednom djetetu moglo na um pasti nesto tako ruzno. Uzas. Bilo mi zao sto je ispala, ali sad sam promjenila misljenje, a procitala sam samo to, izjave roditelja su mi promakle.

InLove -> RE: X factor (7.3.2014 11:46:10)

Kako god, ja ne vjerujem da je uopste to Ilma napisala. A jos njoj Emina uzvraca po fb [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ilmu ne simpatisem, mala je vie nego ufurana, ima glas sve to stoji al ja nju kad vidim kao kauboj neki kad stane na scenu,jos grimase koje pravi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ladyblue RR -> RE: X factor (23.3.2014 19:15:35)

u koliko je večeras?

ElmaB -> RE: X factor (23.3.2014 19:17:47)

U 21.

ladyblue RR -> RE: X factor (23.3.2014 19:19:30)

hvala draga[sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: X factor (23.3.2014 20:58:54)

Kokice na hastalu :)

ladyblue RR -> RE: X factor (23.3.2014 21:06:03)

ja žderem neki predobri Milka mix

ladyblue RR -> RE: X factor (23.3.2014 21:08:06)

uh jest' se pocn'o, nije mi dobro[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: X factor (23.3.2014 21:08:37)

I kokice....i gemist ostalo od rucka

Visnja RR -> RE: X factor (23.3.2014 21:09:42)

Veceras ce se roditelji tinejdzerki izuti za telefon plaho.... neogranicen broj poziva.. dakle kajmak/smor, doktori ili lukijan..

ladyblue RR -> RE: X factor (23.3.2014 21:12:40)

makenonac

Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>