RE: X factor (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

hapymum -> RE: X factor (5.3.2014 0:00:47)

Joj sto me Emina iznervirala.cuj Maidu je ovo zadnji .voz .pa trebao je brate fatati se tramvaja a da puste Ilmu.bas su beze.Kiki je bas tuzan

Visnja RR -> RE: X factor (5.3.2014 0:10:57)

do 23.marta :))))

Visnja RR -> RE: X factor (5.3.2014 0:14:54)

na FB x factora adria sve pretpano peticijom "Vratite Ilmu" [sm=bravo.gif]

https://www.facebook.com/pages/Peticija-Vratimo-Ilmu-Karahmet-u-X-Factor/620286534711721

bananica -> RE: X factor (5.3.2014 0:21:29)

to Ilma ispala veceras?

aazra -> RE: X factor (5.3.2014 0:37:07)

Kako ste tako ubjeđene da je namješteno Makedoncu...tako se i mjesecima govorilo za Lea da je garantovani dobitnik oscara pa se ispostavilo drugačije...žaomi je Ilme, ali nakon nekih tužnih dešavanja od prošle sedmice nemam snage da se trošim i oko ovog...nek malo doživi emociju iz pjesama kao što joj je rekla Kristina [sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (5.3.2014 9:21:35)

[Sadržaj poruke je obrisan]

mum82 -> RE: X factor (5.3.2014 9:27:34)

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201403/666381/dozvole-prijavu-detet.jpg

e bas ovako,nidje veze,nije ona kriva sto je talenat[sm=smiley24.gif]

Honey3 -> RE: X factor (5.3.2014 9:32:02)

Da i ja nesto na ovu temu dodam"bas sam razocarana i duboko uvredjena"[sm=smiley13.gif]

leona81 -> RE: X factor (5.3.2014 9:47:25)

kakva sansa za Maida? star on pa kao zadnji voz? o cemu mi pricamo...pa koliko godina imaju jedan Paul Potts ili Susan Boyle pobjednici Britains got talent?
Maid nema sanse za pobjedu, realno je Ilma imala...ja se nadam da ce bar Doktori odnijeti pobjedu jer zasluzuju i mogu napraviti finu karijeru

leona81 -> RE: X factor (5.3.2014 9:55:09)

IZVORNA PORUKA: minja_

ja ne znam jel ona laze da sama pise tekstove, al ona je meni super i produkcijski su joj i pjesme i spotovi beton

ja mislim da laze...ali ne znam sigurno[sm=jezicek.gif]

Honey3 -> RE: X factor (5.3.2014 9:56:08)

IZVORNA PORUKA: leona81

kakva sansa za Maida? star on pa kao zadnji voz? o cemu mi pricamo...pa koliko godina imaju jedan Paul Potts ili Susan Boyle pobjednici Britains got talent?
Maid nema sanse za pobjedu, realno je Ilma imala...ja se nadam da ce bar Doktori odnijeti pobjedu jer zasluzuju i mogu napraviti finu karijeru

I ja sam mislila [sm=smiley13.gif] Po meni ona ili Danijel.....

leona81 -> RE: X factor (5.3.2014 9:58:26)

sto se tice Doktora, dakle pjesmu pjeva Alex, mislim da je Kristina napisala, otpjevali su je vrhunski, to je veoma, veoma teska pjesma za otpjevati pogotovo kad slazes 5 vokala. i sama Alex je rekla da je napokon neko otpjevao pjesmu kako treba. a kad to kazu sestre Kovac - onda je to tako...vise su od svih ostalih zasluzili finale.

ladyblue RR -> RE: X factor (5.3.2014 10:04:10)

IZVORNA PORUKA: leona81

ja mislim da Ilma nije imala šansu za pobjedu. Po meni makedonac je najjači vokal i gotov proizvod. nema oko njega mnogo posla. Ilma je premlada i brate ne liči ni na šta. ona je slatka curica ali je građena katastrofalno i oko nje bi bilo posla bruka. pored tog rada na fizičkog izgleda, i ti znaš da se s njom treba mnogo raditi. od grimasa koje pravi dok pjeva pa dalje....
Susan Boyle jeste pobijedila, bila senzacija godinu dana i nigdje je više nema.

leona81 -> RE: X factor (5.3.2014 10:20:12)

svakako, vecina pobjednika ovakvih takmicenja rraje godinu a oni koji ispadnu ostvare karijere...govorim da nikad nije kasno sto se godina tice, cuj zadnji voz?

Emica_sa -> RE: X factor (5.3.2014 10:30:27)

Za mene je Makedonac najbolji od pocetka,sinoc je bio los,ali inace je daleko najboljiiii i doktori naravno svaki put kad ih gledam pocnem da pjevam Midnight memories od ONe Direction identicno izgledaju[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

M kao Mama -> RE: X factor (5.3.2014 11:42:13)

ja i dalje navijam za maida, a za ovu našu djevu je bolje da se posvete školama, imaju vremena akobogda kad karijere da grade

onaj muški bend mi je niđe veze ko da su se ukakili sonoć, al dobro ja nisam muzički potkovana

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (5.3.2014 12:42:49)

elmaL -> RE: X factor (5.3.2014 12:48:25)

IZVORNA PORUKA: mama_alma

ja i dalje navijam za maida, a za ovu našu djevu je bolje da se posvete školama, imaju vremena akobogda kad karijere da grade

onaj muški bend mi je niđe veze ko da su se ukakili sonoć, al dobro ja nisam muzički potkovana

[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

M kao Mama -> RE: X factor (5.3.2014 12:48:37)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Sad gledam reprizu jer sinoć nisam gledala izbacivanje.
I ono na početku emisije kad voditeljica reče da je sva glasačka moć na publici i da žiri SAMO OVAJ PUT neće imati pravo glasa je sve reklo.
Kad gledam iz ove perspektive, sve se samo kazalo.

ne kontam misliš da je nešto namješteno ili

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (5.3.2014 12:52:25)

Hanady RR -> RE: X factor (5.3.2014 13:00:02)

Pazite nešto...talenat je talenat...
ovo takmičenje je toga tipa...
ako je neko čudo od djeteta sa svojim vokalom taj treba da ide dalje...
istina Maidu su vozići neki prošli...al Ilma ima vokal...na onoj sceni najači...dječiji al najači...
ovo je pobjednica u Holandiji
http://www.youtube.com/watch?v=S1xfVRlm37M
dijete ima 9 godina...
definitvno je za pobjednika i baš bi bilo beze da je otpala radi godina malih il posljednjih vozova nekoga starijeg ,. jel?

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (5.3.2014 13:34:01)

MicoTico -> RE: X factor (5.3.2014 14:01:58)

IZVORNA PORUKA: mama_alma

Istog sam mišljenja.
Ilma fenomenalno pjeva, ma na momente nevjerovatno da takav glas izlazi iz djeteta, ali neka počeka malo. Neka malo "karakter izbrusi", da ne plače na svaku, valjaće joj.
Maid mi je extra. Danijel mi je bio favorit, ali malo me isfurao sinoć, nekako mi nezainteresovano djelovao.

canim -> RE: X factor (5.3.2014 14:05:00)

Pa ako ce ocjenjivati po godinama onda su trebali navesti min godina za prijavu, npr 18 god i onda nebi bilo problema, ali mi je bas glupo ovo izbacivanje jer je Ilma premlada a kao Maid star pa eto da mu pruze sansu.

bebacha -> RE: X factor (5.3.2014 14:05:41)

ja sam ovaj x factor shvatila da ti treba i još nesto osim fenomenalnog glasa,
a Ilma ima samo glas

Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>