|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: X factor
5.3.2014 14:07:09   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: canim

Pa ako ce ocjenjivati po godinama onda su trebali navesti min godina za prijavu, npr 18 god i onda nebi bilo problema, ali mi je bas glupo ovo izbacivanje jer je Ilma premlada a kao Maid star pa eto da mu pruze sansu.

da...svima je u žiriju to bio sinoć argument...
i to mi je bezveze

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2076
5.3.2014 14:30:00   
Visnja RR
a mozda je sve fol...da se raja pobuni i vrate Ilmu u finale user posted image
vječiti optimista user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2077
5.3.2014 15:00:38   
Emica_sa
Ja ne razumijem uopce sto se digla tolika frka oko ove male,ona po meni nema nista osim sto ima dobar glas,ali da ima taj neki x factor i da me necim privukla iskreno nije.Ne krivim ni sudije,to je njihova odluka,raja jednostavno nije za nju glasala sinoc i gotovo,kod nas je cim nam se nesto ne svidi mi odmah kujemo neke teorije zavjere i price o namjestanjuuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2078
5.3.2014 16:20:52   
Mirkica
nisam do sada gledala niti jednu emisiju od x faktor ali sam jutros slusala izvodbu od Maida i Ilme i iskreno Maid je bio dalekooo dalkeooo bolji .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2079
6.3.2014 17:36:07   
minja_
Citam nebuloze mame i tate Karahmet po medijima. Nece nigdje dogurati s tim stavovima, i na dijete su prenijeli isti obrazac. Umjesto da joj pomognu da shvati da u zivotu ima milion i jedno iskusenje, oni joj jos vise napumpali sujetu. I jos Ilma kune, Eminu, cista primitiva.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2080
6.3.2014 17:40:39   
minja_
Ko Dzekin otac sinocuser posted image ako smije, nek Pelegriniju odvali par vaspitno-pedagoskihuser posted image

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 2081
6.3.2014 17:42:34   
bebacha
Užas nad užasima
i Ilma i roditelji joj

kaze njena mama kako je on bila favorit za finale i trebala je pobjedituser posted image user posted image

meni ovo užas pravi,i sad mi bas drago sto je ispala
Mal derište a roditelji lijece svoje komplekse na njoj
S obtzirom da vec sad zatvara vrata guzicom slabo ce dogurat bez obzira na glas

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 2082
6.3.2014 17:48:16   
minja_
I meni je bila draga i svidja mi se kako pjeva, ali ovo Zemlja ne drzi, ego kao Mt. Everest. Kad ti je roditelj najveci neprijatelj... I kad talenat prati grozna malogradjanstina.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2083
6.3.2014 21:59:19   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: minja_

I meni je bila draga i svidja mi se kako pjeva, ali ovo Zemlja ne drzi, ego kao Mt. Everest. Kad ti je roditelj najveci neprijatelj... I kad talenat prati grozna malogradjanstina.

user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 2084
6.3.2014 23:15:53   
Medić*

IZVORNA PORUKA: minja_

Upravo tako.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 2085
7.3.2014 0:37:02   
2strawberry

IZVORNA PORUKA: bebacha

ja sam ovaj x factor shvatila da ti treba i još nesto osim fenomenalnog glasa,
a Ilma ima samo glas

Slazem se. Od pocetka takmicenja sam na njene pjesme uglavnom zijevala. Ne poricem da ima glasinu kakvu niko u onom showu nema, ali brate em glupe pjesme, em katastrofalan styling (a najgori kad se sama hvalila kako ga je odabrala) em mrtva na sceni, em emocije nema s glave, em cim zine kaze nesto glupo.. Prvi put na audiciji kad je rekla da su djeca ljubomorna na nju, takva je ostala i do kraja showa... Ne mislim da su ona i Maid trebali biti u duelu, ali kad cu vec ostali i ja bih uradila isto kao i Emina, ali ne zbog godina.. Po meni to nikakve veze s godinama nema... Maid pored glasine ima sve ostalo. Ilma na zalost samo glas s kojim nigdje nece dogurati sa tim malogradjanskim stavom...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2086
7.3.2014 9:13:20   
mum82
ja sam iskreno navijala za Ilmu,al sad nekako kontam nije ziri toliko ni pogrijesio,pjeva boli glava al nekako mi nema "ono nesto" kao npr ovo dijete od 13 god
http://youtu.be/uhY7oD-Z1Aw

B -20.11.2010
S -7.7.2012
"Money is numbers and numbers never end.If it takes money to be happy,your search for happiness will never end"

(odgovor članu 2strawberry)
Neposredna veza do poruke: 2087
7.3.2014 9:16:21   
M kao Mama
Čitam danima komentare famiy Karahmet i ne mogu sebi da dođem, e upravo žiri je vidio ono što smo mitek sada uvijedli, da bi ovo dijete bilo vrlo brzo uništeno od raznoraznih spoljašnjih utjecaja, tipa ambicioznih roditelja, karijere preko noći i svega pstalog, ona ima glasinu, ali na žalost sve što se izdešavalo od utorka pa naovamo anuliralo je taj glas, skromnost je jedna veoma velika verlina,a nju malo ko ima. Očito su oni vidjeli šta se dešava sa Irmom i oko nje,i z anjeno dobro povukli su kočnicu na vakat. Da je došla do finala i bila druga, ili treća vjerujem da bi nervni slom dobila, ali zasigurno. Ovako na vakat su je osvjestili.

(odgovor članu mum82)
Neposredna veza do poruke: 2088
7.3.2014 9:51:23   
Mirkica
ovaj komentar od Ilme za Eminninu djecu ej dno dna , mislim mala je jos maksum al u kakvog ce to insana izrasti onda , ja u njenim godinama nisam znala za zlo a kamo li da klevetam tudju djecu gluhooo biloooo .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2089
7.3.2014 11:31:31   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Mirkica

ovaj komentar od Ilme za Eminninu djecu ej dno dna , mislim mala je jos maksum al u kakvog ce to insana izrasti onda , ja u njenim godinama nisam znala za zlo a kamo li da klevetam tudju djecu gluhooo biloooo .

Ja vjerujem da su joj roditelji rekli dabto napise, ne vjerujem da bi jednom djetetu moglo na um pasti nesto tako ruzno. Uzas. Bilo mi zao sto je ispala, ali sad sam promjenila misljenje, a procitala sam samo to, izjave roditelja su mi promakle.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2090
7.3.2014 11:46:10   
InLove
Kako god, ja ne vjerujem da je uopste to Ilma napisala. A jos njoj Emina uzvraca po fb user posted image user posted image

Ilmu ne simpatisem, mala je vie nego ufurana, ima glas sve to stoji al ja nju kad vidim kao kauboj neki kad stane na scenu,jos grimase koje pravi user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2091
23.3.2014 19:15:35   
ladyblue RR
u koliko je večeras?

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 2092
23.3.2014 19:17:47   
ElmaB
U 21.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 2093
23.3.2014 19:19:30   
ladyblue RR
hvala dragauser posted image

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 2094
23.3.2014 20:58:54   
Visnja RR
Kokice na hastalu :)

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 2095
23.3.2014 21:06:03   
ladyblue RR
ja žderem neki predobri Milka mix

Neposredna veza do poruke: 2096
23.3.2014 21:08:06   
ladyblue RR
uh jest' se pocn'o, nije mi dobrouser posted image

Neposredna veza do poruke: 2097
23.3.2014 21:08:37   
Hanady RR
I kokice....i gemist ostalo od rucka

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 2098
23.3.2014 21:09:42   
Visnja RR
Veceras ce se roditelji tinejdzerki izuti za telefon plaho.... neogranicen broj poziva.. dakle kajmak/smor, doktori ili lukijan..

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 2099
23.3.2014 21:12:40   
ladyblue RR
makenonac

Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *