|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: X factor
5.3.2014 0:00:47   
hapymum
Joj sto me Emina iznervirala.cuj Maidu je ovo zadnji .voz .pa trebao je brate fatati se tramvaja a da puste Ilmu.bas su beze.Kiki je bas tuzan

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 2051
5.3.2014 0:10:57   
Visnja RR
do 23.marta :))))

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 2052
5.3.2014 0:14:54   
Visnja RR
na FB x factora adria sve pretpano peticijom "Vratite Ilmu" user posted image

https://www.facebook.com/pages/Peticija-Vratimo-Ilmu-Karahmet-u-X-Factor/620286534711721

< Poruku je uredio Visnja RR -- 5.3.2014 0:21:57 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2053
5.3.2014 0:21:29   
bananica
to Ilma ispala veceras?

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 2054
5.3.2014 0:37:07   
aazra
Kako ste tako ubjeđene da je namješteno Makedoncu...tako se i mjesecima govorilo za Lea da je garantovani dobitnik oscara pa se ispostavilo drugačije...žaomi je Ilme, ali nakon nekih tužnih dešavanja od prošle sedmice nemam snage da se trošim i oko ovog...nek malo doživi emociju iz pjesama kao što joj je rekla Kristina user posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 2055
   [Obrisana poruka]
5.3.2014 9:21:35   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu aazra)
  Neposredna veza do poruke: 2056
5.3.2014 9:27:34   
mum82
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201403/666381/dozvole-prijavu-detet.jpg

e bas ovako,nidje veze,nije ona kriva sto je talenatuser posted image

B -20.11.2010
S -7.7.2012
"Money is numbers and numbers never end.If it takes money to be happy,your search for happiness will never end"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2057
5.3.2014 9:32:02   
Honey3
Da i ja nesto na ovu temu dodam"bas sam razocarana i duboko uvredjena"user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu mum82)
Neposredna veza do poruke: 2058
5.3.2014 9:47:25   
leona81
kakva sansa za Maida? star on pa kao zadnji voz? o cemu mi pricamo...pa koliko godina imaju jedan Paul Potts ili Susan Boyle pobjednici Britains got talent?
Maid nema sanse za pobjedu, realno je Ilma imala...ja se nadam da ce bar Doktori odnijeti pobjedu jer zasluzuju i mogu napraviti finu karijeru

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2059
5.3.2014 9:55:09   
leona81

IZVORNA PORUKA: minja_

ja ne znam jel ona laze da sama pise tekstove, al ona je meni super i produkcijski su joj i pjesme i spotovi beton

ja mislim da laze...ali ne znam sigurnouser posted image

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 2060
5.3.2014 9:56:08   
Honey3

IZVORNA PORUKA: leona81

kakva sansa za Maida? star on pa kao zadnji voz? o cemu mi pricamo...pa koliko godina imaju jedan Paul Potts ili Susan Boyle pobjednici Britains got talent?
Maid nema sanse za pobjedu, realno je Ilma imala...ja se nadam da ce bar Doktori odnijeti pobjedu jer zasluzuju i mogu napraviti finu karijeru

I ja sam mislila user posted image Po meni ona ili Danijel.....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2061
5.3.2014 9:58:26   
leona81
sto se tice Doktora, dakle pjesmu pjeva Alex, mislim da je Kristina napisala, otpjevali su je vrhunski, to je veoma, veoma teska pjesma za otpjevati pogotovo kad slazes 5 vokala. i sama Alex je rekla da je napokon neko otpjevao pjesmu kako treba. a kad to kazu sestre Kovac - onda je to tako...vise su od svih ostalih zasluzili finale.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2062
5.3.2014 10:04:10   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: leona81

ja mislim da Ilma nije imala šansu za pobjedu. Po meni makedonac je najjači vokal i gotov proizvod. nema oko njega mnogo posla. Ilma je premlada i brate ne liči ni na šta. ona je slatka curica ali je građena katastrofalno i oko nje bi bilo posla bruka. pored tog rada na fizičkog izgleda, i ti znaš da se s njom treba mnogo raditi. od grimasa koje pravi dok pjeva pa dalje....
Susan Boyle jeste pobijedila, bila senzacija godinu dana i nigdje je više nema.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2063
5.3.2014 10:20:12   
leona81
svakako, vecina pobjednika ovakvih takmicenja rraje godinu a oni koji ispadnu ostvare karijere...govorim da nikad nije kasno sto se godina tice, cuj zadnji voz?

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 2064
5.3.2014 10:30:27   
Emica_sa
Za mene je Makedonac najbolji od pocetka,sinoc je bio los,ali inace je daleko najboljiiii i doktori naravno svaki put kad ih gledam pocnem da pjevam Midnight memories od ONe Direction identicno izgledajuuser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2065
5.3.2014 11:42:13   
M kao Mama

ja i dalje navijam za maida, a za ovu našu djevu je bolje da se posvete školama, imaju vremena akobogda kad karijere da grade

onaj muški bend mi je niđe veze ko da su se ukakili sonoć, al dobro ja nisam muzički potkovana

< Poruku je uredio Visnja RR -- 5.3.2014 11:46:53 >

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 2066
   [Obrisana poruka]
5.3.2014 12:42:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 2067
5.3.2014 12:48:25   
elmaL

IZVORNA PORUKA: mama_alma

ja i dalje navijam za maida, a za ovu našu djevu je bolje da se posvete školama, imaju vremena akobogda kad karijere da grade

onaj muški bend mi je niđe veze ko da su se ukakili sonoć, al dobro ja nisam muzički potkovana

user posted image user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

Neposredna veza do poruke: 2068
5.3.2014 12:48:37   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Iman83

Sad gledam reprizu jer sinoć nisam gledala izbacivanje.
I ono na početku emisije kad voditeljica reče da je sva glasačka moć na publici i da žiri SAMO OVAJ PUT neće imati pravo glasa je sve reklo.
Kad gledam iz ove perspektive, sve se samo kazalo.

ne kontam misliš da je nešto namješteno ili

Neposredna veza do poruke: 2069
   [Obrisana poruka]
5.3.2014 12:52:25   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 2070
5.3.2014 13:00:02   
Hanady RR
Pazite nešto...talenat je talenat...
ovo takmičenje je toga tipa...
ako je neko čudo od djeteta sa svojim vokalom taj treba da ide dalje...
istina Maidu su vozići neki prošli...al Ilma ima vokal...na onoj sceni najači...dječiji al najači...
ovo je pobjednica u Holandiji
http://www.youtube.com/watch?v=S1xfVRlm37M
dijete ima 9 godina...
definitvno je za pobjednika i baš bi bilo beze da je otpala radi godina malih il posljednjih vozova nekoga starijeg ,. jel?

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 2071
   [Obrisana poruka]
5.3.2014 13:34:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 2072
5.3.2014 14:01:58   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: mama_alma

Istog sam mišljenja.
Ilma fenomenalno pjeva, ma na momente nevjerovatno da takav glas izlazi iz djeteta, ali neka počeka malo. Neka malo "karakter izbrusi", da ne plače na svaku, valjaće joj.
Maid mi je extra. Danijel mi je bio favorit, ali malo me isfurao sinoć, nekako mi nezainteresovano djelovao.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 2073
5.3.2014 14:05:00   
canim
Pa ako ce ocjenjivati po godinama onda su trebali navesti min godina za prijavu, npr 18 god i onda nebi bilo problema, ali mi je bas glupo ovo izbacivanje jer je Ilma premlada a kao Maid star pa eto da mu pruze sansu.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2074
5.3.2014 14:05:41   
bebacha
ja sam ovaj x factor shvatila da ti treba i još nesto osim fenomenalnog glasa,
a Ilma ima samo glas

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *