IZVORNA PORUKA: Iman83 Nije ovo Ilmina najbolja izvedba...al dobro.
za drva unijetiuser posted image
IZVORNA PORUKA: Iman83 .kakva je ono jakna, za drva unijeti[sm=hudicek1.gif]
IZVORNA PORUKA: Hanady RR jao pjesme kod Harisa[sm=smiley24.gif][sm=smiley24.gif][sm=smiley24.gif]
IZVORNA PORUKA: medic slatki E bas mi je drago sto Hare pjeva na maternjem veceras [sm=bravo.gif]
IZVORNA PORUKA: ladyblue mora i Haris ispasti....
IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: ladyblue mora i Haris ispasti.... On mi je zasad najslabiji
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: Neca xxx Čim je Ilma izašla na scenu, L je upitala: "A zašto je ovako obučena?" [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ima dijete ukusa[sm=smiley36.gif] A cuj Kristine RnB...ovo ako je RnB ja se odoh ubit'[sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: Neca xxx Čim je Ilma izašla na scenu, L je upitala: "A zašto je ovako obučena?" [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
IZVORNA PORUKA: Hanady RR Bože što'l g hvale[sm=zmeden.gif] Meni se čini da oni njega već tješe[sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: ladyblue mora i Haris ispasti.... On mi je zasad najslabiji ma i Lukijan je bio kriza
IZVORNA PORUKA: ladyblue ovu Eminu neko treba da upuca ako je ikako moguće...glumata da mi se povraća