M kao Mama -> RE: X factor (5.2.2014 13:39:46)
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR IZVORNA PORUKA: ladyblue IZVORNA PORUKA: mama_alma Ma, mislim fakat mi ide na živce ta pri8ča oko Čate i njegovog odrastanja, ja sam ostala bez majke sa 14 godina, pa živim i borim se kroz život, a da mnogi ne znaju za tu činjenicu, a Harisu mama radi tri mjeseca u Njemačkoj, pa đode mjesec u BiH, tamo je da bi njemu osigurala bolji život, i pustite više te socijalne priče, ne treba na to da kupi glasove ma ja ne pušim socijalu. dosta mi moje.... Ja, bas si socijala. jao grozne ste [sm=smiley36.gif] meni je to tužno, to je sve što sam rekla..a sad ko kako i zasto koristi te neke stvari iz privatnog života, bas me briga, ja njegov CD stvarno neću nikad kupiti [sm=smiley36.gif]...ako ima mjesta za mene tamo negdje u njemačkoj, ima vala i za moje maloljetno dijete..to je sve...ja ne mislim da je on plaho sretno dijete..nego, to nije tema svakako, ali svejedno ste okrutne da sam ostala [sm=smiley3.gif] fakat odosmo predaleko, ne mislim da sam okrutna, nego da ram jako realna,
|
|
|
|