|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: X factor
5.2.2014 9:55:55   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: selebriti

Visnja, super pa si spomenula Tijanu. Da, ona bi bas mrak bila, eto prijjedlog za sljedeci putuser posted image

e dobro...poslušaće nas garant user posted image

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 1426
5.2.2014 9:57:13   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: selebriti

Visnja, super pa si spomenula Tijanu. Da, ona bi bas mrak bila, eto prijjedlog za sljedeci putuser posted image

e dobro...poslušaće nas garant user posted image

RR vijeće zahtijevauser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1427
5.2.2014 9:57:26   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Ja i dalje tvrdim da bi Tijana Dapčević bila savršena zamjena za Eminu....
I muzčki obrazovana a i likčina je...

apsolutno. Tijana je završila Akademiju, majka joj je operska pjevačica....a ne da je lik nego je uber lik
Emina je izvještačena do maksimuma a o muzičkoj naobrazbi i karijeri suludo je pričati.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1428
5.2.2014 9:58:46   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: bebacha

ja sam sinoc napisala Emina svrsava na svaciuj nastup a kiki sve vise lici na nju
zeljko je isto sinov bio mlakonja

a on je opet sinoc razocarenje...poenta zirija je da kaze iskreno kritiku..nije mi jasan sinoc bio...kao da krene da nesto kaze i u zadnji cas se predomisli..neka se malo ugledaju na zirije drugih X factora...ako ce samo da pljescu, puce usta i slicno..to nije to....

mislim da režija tu ima velikog uticaja. on je njih znao naružiti i pohvaliti kada treba a sada su se svi sveli u neki "pristojan" okvir...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1429
5.2.2014 9:59:37   
hapymum
Ev da se malo ukljucim.pratim x faktor i mislim da ce momce makedonce odnijeti pobjedu.Ilma mi super pjeva al brate sto je obuku malo je reci.Pa ne mogu da vjerujem ima li ona skim da se konsultuje u stvari ko li je savjetujee.Cak je neko gore i spomenuo za izvinnjavanje bzog oblacenje.Emina je lijepo kritikovala Kikija a on jadan ni kriv ni dužan. HARIS me bas nervira previse je fensi-smensi.a o Maidu da nepricam.nervira me sto se "hoće".ja sam najbolji ja sam najbolji.i tacno cu zamrziti Colu zbog njega.

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 1430
5.2.2014 9:59:53   
pocahontas
emina je u žiriju preko štele user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1431
5.2.2014 10:01:28   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: MicoTico

I da, što "svršavaju" na onog malog Aleksu , što vazda nekakve latino pjesme pjeva. ON mi nekako "mlak", nisam nešto baš oduševljena.

Aleksa je pičić pravi ali curice garant' glasaju k'o sumanute

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1432
5.2.2014 10:04:13   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: ladyblue

I da, što "svršavaju" na onog malog Aleksu , što vazda nekakve latino pjesme pjeva. ON mi nekako "mlak", nisam nešto baš oduševljena.

kod Alekse je samo brada dvije trećine lica user posted image nesrazmjeran mi je, isto neki lik iz crtanih filmova ili stripova user posted image
mislim, nije lijepo komentarisati fizički izgled i nešto sto ne možeš promijeniti, ali me nervira..to je sve user posted image

Neposredna veza do poruke: 1433
5.2.2014 10:05:22   
selebriti
Mici, Teodora je ona smedja user posted image natapirana.

Life begins at the end of your comfort zone

Neposredna veza do poruke: 1434
5.2.2014 10:10:23   
SdZ

IZVORNA PORUKA: mama_alma

Prvo moram da razdvojim lično i profesionalno, da bih mogla pisati, Harisa znam odavno, predivno dijete, ali ovde ne glasamo ko je super dijete, nego ko kako pjeva, da se prijavio recimoprije tri godine na X faktor poderao bih scenu, sada, u ovoj mutirajučoj fazi, mislim da neće još dugo dogurati, jedino ako se preko noći desi čudo pa njegov glas prepukne u pravi muški,

maid, maida volim, to je moj drug i zaista bih voljela da daleko dogura, jenostavno on voli scenu, a scena njega još i više,

Ilma, Ilma ima glasčinu, samo bojim se da je slava ne pojede, ukoliko ostane prizemna i pametna mogla bi super stvar da napravi,

Danijel je super, al ipak Maid je moj favorit,

Žiri, željko, zna se bismila i elhamdulila, Kristina mi je isto super, mada me opasno nervira onaj njen dr. iz BiH i on mi sav nekakv mazan, Kiki nit smrdi, nit miruhi, a Emina, majko mila, istopi se žena, šta je ono, po svemu sudeći, Joksini kandidati, ovo malo što ih je sotalo idu do kraja, a voditeljka kuku lele, svi su kukali na slavka, a ona Ana je ludilo.

eto jesam li sve rekla, kazala, beli jesam

user posted image

Super kazano.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1435
5.2.2014 10:11:54   
M kao Mama
Ma, mislim fakat mi ide na živce ta pri8ča oko Čate i njegovog odrastanja, ja sam ostala bez majke sa 14 godina, pa živim i borim se kroz život, a da mnogi ne znaju za tu činjenicu, a Harisu mama radi tri mjeseca u Njemačkoj, pa đode mjesec u BiH, tamo je da bi njemu osigurala bolji život, i pustite više te socijalne priče, ne treba na to da kupi glasove

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1436
5.2.2014 10:14:13   
SdZ
Mislim da je Kristina u pravu kad kaze da Haris jos nije pjevao pjesmu koja bi pokazala, zapravo, njegove mogucnosti.

Ja bih, iskreno, voljela da su cure sinoc ostale. user posted image

<3 28.6. <3

Neposredna veza do poruke: 1437
5.2.2014 10:14:55   
ladyblue RR

Ma, mislim fakat mi ide na živce ta pri8ča oko Čate i njegovog odrastanja, ja sam ostala bez majke sa 14 godina, pa živim i borim se kroz život, a da mnogi ne znaju za tu činjenicu, a Harisu mama radi tri mjeseca u Njemačkoj, pa đode mjesec u BiH, tamo je da bi njemu osigurala bolji život, i pustite više te socijalne priče, ne treba na to da kupi glasove

ma ja ne pušim socijalu. dosta mi moje....

Neposredna veza do poruke: 1438
5.2.2014 10:16:30   
SdZ

IZVORNA PORUKA: pocahontas

kod Alekse je samo brada dvije trećine lica user posted image nesrazmjeran mi je, isto neki lik iz crtanih filmova ili stripova user posted image
mislim, nije lijepo komentarisati fizički izgled i nešto sto ne možeš promijeniti, ali me nervira..to je sve user posted image

Aleksa mi toliko ide na zivce. Aaaaa....
Naravno, zajedno sa svojom mentoricom.
Pa *ebote k'o da se pali na njega. Sva se pruza po onom stolu dok on pjeva. user posted image

<3 28.6. <3

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1439
5.2.2014 10:16:53   
bebacha

slazem se
hvalka bogu ima zivu mamu
a bas mi ide na neku stvar kad neko na to bere poene,a to je jako cesto

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 1440
5.2.2014 10:18:25   
SdZ

Ma nema to smisla.
Pa i Maidova mama je umrla. I sta onda?
To nema nikakve veze s ovim takmicenjem.

<3 28.6. <3

Neposredna veza do poruke: 1441
5.2.2014 10:19:30   
canim

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Ja bih inače zabranila djeci do 16 g da ucestvuju...neke sacekaju

Nema vise mali slager, sad su mali odmah veliki user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1442
5.2.2014 10:20:59   
Mya_81 RR

Pa, stvarno, gore kad sam procitala komentar, pomislila jadna zena umrla user posted image Sad ne znam bi li se smijala ili plakala user posted image Jadnicak, bas mi ga je zao!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 1443
5.2.2014 10:21:54   
Mya_81 RR

Ja, bas si socijala.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 1444
5.2.2014 10:22:25   
bebacha

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Pa, stvarno, gore kad sam procitala komentar, pomislila jadna zena umrla user posted image Sad ne znam bi li se smijala ili plakala user posted image Jadnicak, bas mi ga je zao!

jednom jedinom rjecju "dijete"
i nema dalje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1445
5.2.2014 10:32:45   
ananas_ze
kad ce repriza znal ko? bila jutros u 4 al je nisam mogla gledat, bio pocetak a to sam vec gledala

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1446
5.2.2014 10:49:15   
hatepsut
Nemam ja nista za dodati niti oduzeti,sve je vec receno.

Moje djete ima 12godina i nikad nebi dozvolila da se takmici na nekom takmicenju poput x faktora.Prvo jer je teski emotivac,drugo u takvim je godinama kad bi nekad ispao to bi za njega bilo kraj svijeta.E da ne pisem o meni kako bi ja reagovala kad bi ispao,zato neka hvala.Obrazuje se muzicki,sto ne znaci da ce mu to biti "hljeb" ali neka diploma vise nije na odmet.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 1447
5.2.2014 11:13:21   
EEDITH
meni je onaj mali Haris totalno bezveze ,nije uopšte za ovo takmičenje(mislim ima ih još)user posted image
a te socijale su još bezveznije i koga to briga ,tu si zna se zbog čega, ili znaš ili ne znaš

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1448
5.2.2014 11:16:57   
M kao Mama
a, na kraju krajeva si su oni pobjednici na neki način, Haris, koliko god da dogura šta ga briga, sreća mu je što mu je Emina mentor, i što ga gotivi i ona i Mustafa će njemu pomoću u daljoj karijeri, 100 % što mu je možda i bolje od pobjede na X faktoru,

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 1449
5.2.2014 12:23:42   
ananas_ze
dakle repriza je pocela

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *