M kao Mama
|
Prvo moram da razdvojim lično i profesionalno, da bih mogla pisati, Harisa znam odavno, predivno dijete, ali ovde ne glasamo ko je super dijete, nego ko kako pjeva, da se prijavio recimoprije tri godine na X faktor poderao bih scenu, sada, u ovoj mutirajučoj fazi, mislim da neće još dugo dogurati, jedino ako se preko noći desi čudo pa njegov glas prepukne u pravi muški, maid, maida volim, to je moj drug i zaista bih voljela da daleko dogura, jenostavno on voli scenu, a scena njega još i više, Ilma, Ilma ima glasčinu, samo bojim se da je slava ne pojede, ukoliko ostane prizemna i pametna mogla bi super stvar da napravi, Danijel je super, al ipak Maid je moj favorit, Žiri, željko, zna se bismila i elhamdulila, Kristina mi je isto super, mada me opasno nervira onaj njen dr. iz BiH i on mi sav nekakv mazan, Kiki nit smrdi, nit miruhi, a Emina, majko mila, istopi se žena, šta je ono, po svemu sudeći, Joksini kandidati, ovo malo što ih je sotalo idu do kraja, a voditeljka kuku lele, svi su kukali na slavka, a ona Ana je ludilo. eto jesam li sve rekla, kazala, beli jesam
|