Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa klemzi rodila svog djecaka!!! 8.11.2013 15:16:35
lady_bubamara
draga Klemzi,prekrasna ženo , iskrene čestitke od srca , poljubaca i zagrljaja milion tebi i malom pišonjici, neka vam je živ i zdrav , sretan i veseo !
RE: Nasa klemzi rodila svog djecaka!!! 8.11.2013 15:17:03
toncica
Dragi moj druze prekokrasni i hrabrice nasa evo suze mi same idu , ali od srece . Cestitam ti mila moja od na prekokrasnom djecaku . Neka nam je ziv i zdrav Jako sam se obradovala . Zasluzila si draga moja I sretnom tati cestitam i uzivajte sa svojim princom .
RE: Nasa klemzi rodila svog djecaka!!! 8.11.2013 15:20:50
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Mia
O Boze Jedini, Svemoguci, hvala ti po milion puta! Ja jednostavno nemam rijeci da iskazem koliko sam sretna i koliko me je obradovala ova vijest klemziko moja, prekokrasna i prekodivna od srca ti cestitam rodjenje princa i da vam ga Allah dragi pozivi ... da mu nikad nista ne zafali, da uvijek bude zdrav, sretan i da svojim roditeljima samo radost u kucu donosi Uh, ja proplakah Duso moja, brzo nam se oporavi i sto prije da nam se javis
Ja cu samo potpisati ovaj post, ne mogu tipkati od suza radosnica...
RE: Nasa klemzi rodila svog djecaka!!! 8.11.2013 15:25:31
ena23
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Mia
O Boze Jedini, Svemoguci, hvala ti po milion puta! Ja jednostavno nemam rijeci da iskazem koliko sam sretna i koliko me je obradovala ova vijest klemziko moja, prekokrasna i prekodivna od srca ti cestitam rodjenje princa i da vam ga Allah dragi pozivi ... da mu nikad nista ne zafali, da uvijek bude zdrav, sretan i da svojim roditeljima samo radost u kucu donosi Uh, ja proplakah Duso moja, brzo nam se oporavi i sto prije da nam se javis
Ja cu samo potpisati ovaj post, ne mogu tipkati od suza radosnica...
i ja cu samo da potpisem ovo, ljepse nemogu reci ... Masallah.
RE: Nasa klemzi rodila svog djecaka!!! 8.11.2013 15:27:59
Mrvica_83
Klemzika draga Nema pravih rijeci zaista .. Toliko me obradovala vijest o rodjenju tvog sincica .. Suze same naviru .. Neka vam je ziv , zdrav , veseo i da ga dragi Bog uvijek cuva !!.. Da se sto prije oporavis i da nam javis porodjajnu pricicu aBd Ljubimo teeee moja Ceza i jaa
24.10.12 Jedan anđeo 26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!
RE: Nasa klemzi rodila svog djecaka!!! 8.11.2013 15:50:04
Anoniman
Krenuse mi suze radosnice kad ugledah ovu temu... Hvala Bogu, nasa Klemzi rodi svoje pile malo... Ljubim te i grlim, draga moja, jako, najjace i cestitam ti. Da ti bude ziv, zdrav, pametan, ponos!!!
RE: Nasa klemzi rodila svog djecaka!!! 8.11.2013 16:07:15
koka i po
hvala dragom Bogu. klemziko moja,neznana drugarice.....da vam dragi Allah da sve najljepse u zivotu. da zauvijek budete sretni i da to malo bice bar donekle izbrise tugu iz tvog srca i ociju. cestitam