Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Nasa klemzi rodila svog djecaka!!! 8.11.2013 22:29:55
Adria
Draga Klemzi, drugarice, dobrice, majčice, da vas dragi Allah sačuva u životu i zdravlju i sreći što duže! Da ti u srcu više nikad ne bude ni straha ni tuge, da te poštedi brige, sekiracije, suza... da ti sinčina odraste u zdravog lijepog i dobrog čovjeka kakva mu je majčica! Da bude dobrog zdravlja i on i vi, ma jojjj ne znam šta pišeeeemm.. mogu samo da zamislim tvoju sreću danaas!!!
Ljubim te od sveg srca! I puno puno toplih i iskrenih želja šaljem!!!
evo jedan velikiiii bukeeetiiić za mamuuuu
i jedno kolence naravno se moralo zaigrati
RE: Nasa klemzi rodila svog djecaka!!! 9.11.2013 10:43:45
Medi_87
Klemzi dusice draga od srac ti cestitam na rodjenju sincica evo i ovdje, Allah Mubarek Olsun da vam je zdrav i ziv puno puno godina i da vas sreca uvijek prati u zivotu, ljubimo vas puno moji djecaci i ja
RE: Nasa klemzi rodila svog djecaka!!! 9.11.2013 11:38:01
Zelimo_bebu
Samo cu jedno kolce oplest...toliko sam sretna grlite se, mazite, ljubite,....
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
RE: Nasa klemzi rodila svog djecaka!!! 9.11.2013 11:45:46
vila_7
Klemzi suncice nasa draga srca punog radosti ti cestitam na rodjenju sina prelijepog imema. Da ga u zivotu prate samo zdravlje sreca i veselja i da dugo pozivi sa svojim roditeljima.