Neca xxx -> RE: TAPACIRANI namjestaj (savjeti i kritike) (19.10.2013 12:51:16)
|
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: vila_7 A da li vam se uopce svidjaju tapacirani kreveti (francuski lezaj) ? Meni licno ne,pa fakat ne znam koji je lijep a koji ne i da li su prakticni Znam i ja, kroz posao, da ih raja voli. Ali isto tako sam primjetila da ih voli, da se odvratno izrazim, buržoazija. Visoko tapacirano uzglavlje, tapacirano tijelo - ali tu se pozdraviš s guranjem vakum kesa i praznih tegli ispod. To je baš za ljude koji imaju dosta kvadrata i ostavskog prostora. Ja gledam iz perspektive stana, gdje je svaki komad namjestaja multifunkcionalan. Ova pahuljičina sofa je sad trend, predobre su, ali baš traže prostor oko sebe. To je za ogromnog dnevnog boravka. Nema tu izvlačenja ni sanduka. Ovo je tacno. Moj dnevni boravak je bas veliki i da je manji, ne bismo u njega mogli stavitii mogli staviti "mrcinu" (kako tepamo nasoj garnituri). [sm=smiley36.gif] Ni nasa garnitura nema sanduke, ali se moze izvuci. Ne razvlaci se, nego iza jastuka ima dio naslona sirine 20-30 cm ispod kojeg se nalazi sakriveni dio garniture. Dakle, sjedeci dio je na tockicima i samo se izvuce i dobijete dimenzije skoro pa bracnog kreveta. I ovo je dosta prakticno kada se zelite malo ispruziti dok gledate tv: samo povucete kocku na kojoj sjedite i ona se produzi za nekih 30 cm. Svaka kocka se moze izvuci samostalno. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|