kaktuscic -> RE: TAPACIRANI namjestaj (savjeti i kritike) (19.10.2013 23:15:29)
|
Mi imamo ugaonu iz urban namjestaja evo ovu http://www.urban.ba/index.php/bs/ugaone-garniture/korina-ugao.html samo u drugoj boji, meni puno ljepsoj, boja cokolade je ovo mjesto za sjedenje, a jastuci su u boji bijele kafe (one sa malo mlijeka [sm=smiley36.gif]). Materijal je ta alkantara koja se kod nas jos nigdje nije razvukla ali tek joj je 2 godine :))) Jako lako se odrzava, jastuci su na rajfesus, a sve ovo ostalo je na cicak ispod zalijepljeno... Jako je udobna za sjediti, ali i za spavati, doduse to su mi dr.rekli jer mi jos nismo spavali na njoj... Ova garnitura na slici ni u pola nije lijepa kao sto je ova na kojoj ja sad sjedim hahahaahah samo radi boje, jer je meni smedja najljepsa boja namjestaja. Radi prostora mi je odgovarala ova kraca stranica na jednoj strani, inace kad vidim one stranice od metar koje ni za sto ne sluze, osim da zauzmu prostor, mi je zlo! ima jednostavan mehanizam izvlacenja, a kad se izvuce sve se slozi i dobijemo veliki prostor za spavanje. Jedino ima puno jastucica ovih manjih, fenomenalno izgleda kad je svaki od njih na svom mjestu, ali iskreno mi smetaju toliki, jer ih djeca nosaju po svuda! Platili smo je 1800 KM prije dvije godine.
|
|
|
|