vanchi88 -> RE: Klomifen/Clomid (19.2.2011 14:02:57)
|
IZVORNA PORUKA: TMand I ja sam ovaj mjesec bila na klomifenu od 3. DC. Danas sam isla na prvu folikulometriju na 9. DC i imam na oba jajnika po dva folikula od 11mm. Inace,do sad nikad nisam imala vise od jednog! I ovo me pravo iznenadilo..... :D Odmah mi daje novu nadu :)) U pon. idem opet na folikulometriju,i rekla mi je dr. da si nabavim 2 ampule Pregnyl. Valjda cu to trebat primit u pon. / uto. , 12. ili 13. DC.,neznam jos. Moja dr. nije odavde,pa mi je rekla da mi netko vidi u pon. velicinu folikula pa ce mi ona prema tome reci ocu primiti jednu ili dvije doze i koji dan... eh, to tako i ide...nisam ja znala da se mora ici na folikulometriju dok nisam ovdje procitala... i kad mi je doktor prepisaoo ja njega upitam kad opet da dodjem, da li da dolazim itd...kao ne moras nije potrebno.......zar ne moram i ja uzimati te ampule pregnyl? za sta je to ustvari? svaki put kad odem na pregled bas mi se potrefi sredina ciklusa, i uvek imam par folikula (prosli put sam imala 6, i najveci bio 14mm)..i jos se razvijao.....ali mi je levi jajnik skroz los, nemam nikada ovulaciju s te strane..ja sam trebala piti od 2 do 7og dana....al eto,nisam, rekao mi je da ako ne bude nista od trudnoce do aprila da dodjem opet.....
|
|
|
|