sashka -> RE: dali neka od vas troši KLOMIFEN (18.11.2009 10:31:05)
|
Ćao ženske, ja sam nova ovde....pa da vam ispričam moju priču. Imam 27 godina u braku sam već 2 godine. 2007 god. sam imala pobačaj u 7 mesecu trudnoće, nosila sam devojčicu i konzijlijum lekara mi je prekinuo trudnoće zbog srčane mane bebe. Onda skupim hrabrosti posle tog očajnog čina, godinu dana sam plakala, budila se noću, počela da osečam očaj kada vidim trudnicu, skupim hrabrost, i 2008 u okt. ponovo ostanem trudna, ja presrecna ali uplašena, kao da sam predosecala, ono Vanmaterična, urađena mi je laparaskopija i ostranjen mi je levi jajovod. Bila sam očajna, sada su mi šanse za trudnoću 50 %. I od marta ove godine sam ponovo poželela bebu, i krenula kod lekara, na folikulometriju, ovog meseca sam pila klomifen, i doktorka, kaže da je sve ok, sada čekam. Ne znam ali počelo je sve da me boli kao da ću [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pa sam ponovo postala očajna. Čini mi se da više nemam snage, nizašta. Toliko želim bebu da to moje nezadovoljstvo je počelo da mi se reflektuje na muža, na posao...A svi mi govore opusti se biće kada se ne budeš nadala. Ja ne mogu da se opustim i ne mogu da zaboravim....A kada mi neka drugarica javi da je trudna i da se porodila, majke mi ljudi nije da sam ja ljubomorna, ali meni se samo želudac okrene. Pozdrav za sve.... Sashka
|
|
|
|