Sanelina73 -> RE: dali neka od vas troši KLOMIFEN (13.11.2009 21:56:23)
|
Mina Minka Ja sam iz Sarajeva.Kod mene su kao sto sam ranije pisala problemi u dva hormona FSH i LH koji su 40 a normalna vrojednost je do 12, ostali su ok. Kod mene dode do trudnoce traje kratko i ode kroz vjesticu,vjerovatno su razlog ova dva hormona. Na zadnjem pregledu ginekolog mi je rekao da po nalazima ova dva hormona slabi funkcija jajnika i za sada sanse neke nema za trudnocu. predlagao mi je jedan postupak, ali nisam nacisto sta da radim.Dao mi je CYCLO PROGINOVU da pijem do daljnjeg Razmisljala sam da odem endrokrinologu pa da snjim razgovaram, da vidim sta mi on kaze, postoje li neke tablete ili injekcije za snizavanje ova dva hormona. Od nedavno sam pocela piti ocajnicu-prava macina trava, pa cu vidjeti da li ce mi ona pomoci, mada niko ne zna da mi kaze da li smijem cyclo proginovu piti zajedno sa ovim cajem,ali ja pijem,pa sta god. Cula sam i za caj CRVENI ZDRAVAC da je jako dobar, as to se tice hormona dobar je caj od MATICNJAKA. Napisi mi u privatnu poruku svoj e-mail pa cemo se tako dopisivati posto ovdje nekad sporo ide sa odgovorima lijep pozdrav i sretno
|
|
|
|