Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Kako zovete svoje bebe/djecu? 8.6.2009 23:23:23
mamina aiša
BEBA , BEBA MAJA(od malena) AIŠA, IŠA MAMINA I BABINA PIŠA, MALO PILE, PILENCE, CUCA, CUCA BUCA MALA BEBA, ........ ima toga još ihihiiiii, ali zaboli me ruka.
RE: Kako zovete svoje bebe/djecu? 25.6.2009 23:14:49
travnik
ja svoga armana zovem: mami(mali) tornjacica(kornjacica) zabac pisonja zivot mamin dusa mamina zuto pace pinc(princ) ma joj ima toga jos ali se sad ne mogu sjetiti
< Poruku je uredio travnik -- 25.6.2009 23:15:46 >
RE: Kako zovete svoje bebe/djecu? 24.8.2009 23:03:42
neki
Smrdo su i jedan i drugi Saida jos zovem guza guzava,mamin i babin crv(jer je pravo sitan u odnosu na Seada u tom periodu) Dusa mamina,mamino zlato,mamino sve(obojica)
RE: Kako zovete svoje bebe/djecu? 25.8.2009 13:55:04
Sonja
vec sam nabrojala kako zovem svog Adina ali eto da dodam da u zadnje vrijeme ga cesto zovem misure i on se toliko smije da hoce srce da mi iskoci od srece