Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Kako zovete svoje bebe/djecu? 25.2.2009 1:11:56
ElEmina
Sto je najgore, ne mogu se sjetiti svih ali najcesci je maza i guzara. A sad nadolaze: bubav i rubav gogi, gugo, gugu guza i smrdo Apo-turski nadimak za ime Abdullah dullah balo i slino kad je nahladjen lopko (od lopov)
ali i dalje su glavni i oni na koje se odaziva - maza, guzara i Apo.
RE: Kako zovete svoje bebe/djecu? 27.2.2009 21:55:14
melissad
ma moja ih ima milion.............srecamoja, dusa, srce, sunce, zivot, dunjaluk, ruza, svila, lika, sika , pidula, smidula, poganulja, princeza................. kad me naljuti placa placava, koza ispala iz voza itd.............
RE: Kako zovete svoje bebe/djecu? 25.4.2009 18:32:29
Dinkica
Kad se njoj obracam: svilo mamina, mazo, mamina nada, budućnost moja, mamina pametnica nekad je zovem cile
a kad drugima pricam o njoj onda je zovem MOJ GLOCKO ( kad jede sve glokti, ne znam jesam li ja izmislila ovaj izraz al to je kad glasno guta i isputa neke zvukove :))
RE: Kako zovete svoje bebe/djecu? 25.4.2009 21:20:23
magde
e ova je tema bas interesantna ja moja beba zovem al cu na makedonski:sonceto moe,milo na mama ,malo bebe moe pametni,barbiko moja,maleno,slatkis moooooj,pajce moe,pile malo hahahahahaha zabce malo prdevce malo hahahahaha i tako dalje
RE: Kako zovete svoje bebe/djecu? 15.5.2009 23:45:11
NANICA
IZVORNA PORUKA: NANICA
Mm i ja nasu djevojcicu zovemo "ljuljka". Kad je bila bebac pocelo sa ljubica zubica, skratili na ljubavica pa ond opet odtepali ljuljka i tako ostalo vec 5 godina
Aovoga malenog zovemo Timko-Pimko, smido-pido (od smrdo-prdo ) i zavisi od situacije
RE: Kako zovete svoje bebe/djecu? 16.5.2009 0:00:02
mu be da
najvise onako kako se i zove .....Davud.. a kad se mazimo ....maza mamina ......krezubica moja mala .... mada nevolim nadimke i kada ga neko zove smrdo švrljo prdo ... itd
RE: Kako zovete svoje bebe/djecu? 7.6.2009 21:39:31
Sonja
heheh bas cool tema mi adina zovemo svim mogucim imenima al najcesce iko piko smido smidavi,pilence,calko,bebuli, bebaca, guza guzava, pido, lubav, zivot, med medavi,......