Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Posljedni pozdrav bebici Adni, i podrška ... 30.8.2013 10:30:17
veeseelaa
Ima li na ovom svijetu ista teze user posted image
ja prosto ne znam šta bi napisala Elici... nadam se samo i molim Boga da joj da snage da nastavi dalje, da nadje smiraj u duši i srcu da joj jutra i noći ne budu tmurna, da se ne budi sa bolovima u čitavom tijelu, da prebrodi uz svoju porodicu ovo što ju je snašlo
Elice ... nije te moglo zaobići.... zapisano je tako... takva je sudbina, budi nam jaka, grlim te i ljubim, ako ikada budeš trebala nekog za razgovor, nekog ko te razumije, javi se, da pričamo, ćutimo, plačeno zajedno
Adna... malena ptičice... ona je sad na boljem mjestu... čekaće tamo svoju mamu, sačuvana od svih zala koji nosi ovaj dunjaluk
RE: Posljedni pozdrav bebici Adni, i podrška ... 30.8.2013 11:07:12
Zelimo_bebu
Elice mila iskreno saucesce, tako mi je zao Adna duso, andjele nas pocivaj u miru....
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
RE: Posljedni pozdrav bebici Adni, i podrška ... 30.8.2013 11:14:24
SREĆNA
Da dragi Allah podari sabur roditeljima i obraduje ih opet ubrzo.Žao mi je , riječi nemam, mogu samo zagrljaj poslati ovako.Neka vam Allah olaka i pomogne.