Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Posljedni pozdrav bebici Adni, i podrška ... 30.8.2013 9:01:29
ziki
Iskreno saučešće,
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Posljedni pozdrav bebici Adni, i podrška ... 30.8.2013 9:02:27
malena27 RR
Draga Elice,
jako mi je zao...znam koliko si se borila da dodjes do svoje bebe...Bog samo zna zasto ju je uzeo sebi... Tebi i tvojoj porodici Basum sagul olsun i puno sabura zelim....
RE: Posljedni pozdrav bebici Adni, i podrška ... 30.8.2013 9:02:41
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Malena Adna nije uspjela, jučer je preselila na bolji svijet.
Draga Elice neka ti Bog podari svu snagu ovog svijeta i sabura .
oh Bože može li mi neko dati link da pročitam o čemu se radi, nisam u toku? koliko je Adna bila stara i šta se desilo? Elica je naša forumašica? izvinjavam se al nisam upoznata sa situacijom
RE: Posljedni pozdrav bebici Adni, i podrška ... 30.8.2013 9:12:39
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa oh Bože može li mi neko dati link da pročitam o čemu se radi, nisam u toku? koliko je Adna bila stara i šta se desilo? Elica je naša forumašica? izvinjavam se al nisam upoznata sa situacijom
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR Drage moje, zamolit ću vas za riječi podrške i u ovom mjesecu Ramazana i posta, da uputitite Svevišnjem dovu, za bebicu naše članice Elica 5.
Naime, prije mjesec dana, nakon više godina bezuspješnog pokušavanja da ostane u drugom stanju, Elica je na svijet donijela prelijepu bebicu Adnu. Međutim, bebi je konstatovana teška srčana mana (prekid aortnog luka). Ona i majka su izmještene u Beograd u Dječiju kliniku da pokušaju uraditi bebi operaciju, međutim beba je nažalost dobila sepsu. S obzirom da antibiotici ne mogu uraditi ništa, jer beba ima slab imunitet, sada čekaju da se beba pokuša sama izboriti za svoj život, i bude spremna za operaciju. Moja duša se nada i vjeruje da je malenoj Adni vrijeme na njenoj strani, i da će njeno maleno srce da ozdravi i da kuca za svoju mamu.
Bebica je imala operaciju, međutim njeno srce nije moglo da izdrži.
RE: Posljedni pozdrav bebici Adni, i podrška ... 30.8.2013 9:15:20
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa oh Bože može li mi neko dati link da pročitam o čemu se radi, nisam u toku? koliko je Adna bila stara i šta se desilo? Elica je naša forumašica? izvinjavam se al nisam upoznata sa situacijom
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR Drage moje, zamolit ću vas za riječi podrške i u ovom mjesecu Ramazana i posta, da uputitite Svevišnjem dovu, za bebicu naše članice Elica 5.
Naime, prije mjesec dana, nakon više godina bezuspješnog pokušavanja da ostane u drugom stanju, Elica je na svijet donijela prelijepu bebicu Adnu. Međutim, bebi je konstatovana teška srčana mana (prekid aortnog luka). Ona i majka su izmještene u Beograd u Dječiju kliniku da pokušaju uraditi bebi operaciju, međutim beba je nažalost dobila sepsu. S obzirom da antibiotici ne mogu uraditi ništa, jer beba ima slab imunitet, sada čekaju da se beba pokuša sama izboriti za svoj život, i bude spremna za operaciju. Moja duša se nada i vjeruje da je malenoj Adni vrijeme na njenoj strani, i da će njeno maleno srce da ozdravi i da kuca za svoju mamu.
Bebica je imala operaciju, međutim njeno srce nije moglo da izdrži.
BR hvala na objašnjenju.... tuga golema, jel zna ko kad je dženaza i gdje? jel Elica iz Sa? jel neko zna kako je? kako se drži? možemo li išta uraditi
RE: Posljedni pozdrav bebici Adni, i podrška ... 30.8.2013 9:20:52
Blue rose RR
Elica jeste iz SA, ali su ona i beba bile izmještene u Beograd. Sada skupljaju papire za povratak kući, kako mi reče koleginica neće biti dženaza prije ponedjeljka, s obzirom da je vikend, a papirologije ima dosta. Ako budem imala više inf. javit ću se.