veeseelaa -> RE: Posljedni pozdrav bebici Adni, i podrška mami Elica 5 :( (30.8.2013 9:15:20)
|
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR IZVORNA PORUKA: veeseelaa oh Bože može li mi neko dati link da pročitam o čemu se radi, nisam u toku? koliko je Adna bila stara i šta se desilo? Elica je naša forumašica? izvinjavam se al nisam upoznata sa situacijom IZVORNA PORUKA: Blue rose RR Drage moje, zamolit ću vas za riječi podrške i u ovom mjesecu Ramazana i posta, da uputitite Svevišnjem dovu, za bebicu naše članice Elica 5. Naime, prije mjesec dana, nakon više godina bezuspješnog pokušavanja da ostane u drugom stanju, Elica je na svijet donijela prelijepu bebicu Adnu. Međutim, bebi je konstatovana teška srčana mana (prekid aortnog luka). Ona i majka su izmještene u Beograd u Dječiju kliniku da pokušaju uraditi bebi operaciju, međutim beba je nažalost dobila sepsu. S obzirom da antibiotici ne mogu uraditi ništa, jer beba ima slab imunitet, sada čekaju da se beba pokuša sama izboriti za svoj život, i bude spremna za operaciju. Moja duša se nada i vjeruje da je malenoj Adni vrijeme na njenoj strani, i da će njeno maleno srce da ozdravi i da kuca za svoju mamu. Bebica je imala operaciju, međutim njeno srce nije moglo da izdrži.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] BR hvala na objašnjenju.... tuga golema, jel zna ko kad je dženaza i gdje? jel Elica iz Sa? jel neko zna kako je? kako se drži? možemo li išta uraditi
|
|
|
|