almondray -> RE: oprema za novorodjence (15.10.2012 9:45:48)
|
IZVORNA PORUKA: mo girl koje su u dormea vidis nisam u njih gledala a u mene je sva njihova posteljina i odlicna je.bas cu pogledati.ma isla sam i u bingo al sve im police prazne ja neidjeh nijedne deke il sam corava[sm=zmeden.gif].u nas u mostaru je bingo iznenadjujuce slab sa djecijim stvarima.ova sto sam ja u adaxu vidila je mala plisana dekica dimenzija 50x50 ono bas mala nekakva i nema nikakve kopcice ma obicna deka.u mene vazda neki problemi majkemi,da mi je neko rekao da necu moci deku naci nebi mu vjerovala[sm=smiley36.gif].a vreca za spavanje sa rukavima nema nigdje Joj , ja kad tebe čitam k'o da samu sebe slušam , majke mi...te mi ne godi ovo te ono...moja mama kaže , sreća pa ti ja dado pare da sama sebi tražiš opremu inače ti se ništa ne bi svidjelo. Pa i ne bi , kad je sve u ponudi niskog kvaliteta ...a tek dezeni...ja volim jednostavne linije , bez ukrasa i džidža i evo ove dekice pogledaj , meni se čine super , samo sam malo fulala cijenu, ja ih nisam vidjela uživo ali vjerujem da su OK. A veće su od tih što spominješ iz Adaxa. http://www.dormeo.ba/djeciji_program/dormeo-set-djecijih-dekica-teddy.html
|
|
|
|