Super Beba -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (25.10.2013 23:50:51)
IZVORNA PORUKA: Sonja
Zvala sam jucer doktoricu i rekla je tek slijedeci mjesec na terapiju. I drago mi je ali i strah me,onako sam nekako bila sigurnija ali eto nadam se da ce dobro podnijeti sve i bez terapije i da nece na prvu pokupiti kakvu bakteriju ili virus, uh ovo je sad pravi test za njega i nadam se da ce ga proci najbolje
aBd hoće! Držimo fige da prođe sve kako treba i da pepi momak nam bude jak! Ne dajte se, biće to dobro!
drage moje. poslije 2 mj pauze Darian je opet primio terapiju,prije terapije nalazi su bili jako losi sto me bilo pravo dotuklo..primio je terapiju i sada je opet ok. dr je rekla da ce do godinu dana sigurno primati imunoglobuline jer ih sam ne stvara.nalaz celularnog imuniteta je super bio kao u zdravog djeteta to sam vec napisala na fb. slijedeca terapija je krajem januara ili pocetkom februara sve zavisi od nalaza...
hocu jos jednom da vam se zahvalim na podrsci koju mi pruzate u svakom momentu. i jos bi zamolila ako ima neko u nekom drugom gradu da zna nekog dobrog imunologa i da je voljan pogledati Darianove nalaze i dati svoje misljenje jer on jos uvijek nema konacnu dijagnozu gdje god sam poslala nalaze niko mi nije poslao odgovor i dr. me stalno pita da li je ko dao misljenje..a ja jos uvijek ne znam sta je ustvari s njim. zato vas molim ako neko moze pomoci da mi se javi ili ovdje ili na fb svejedno je
[sm=bravo.gif]e bas divne vjesti, mama malo odahni, pravi si borac, kao i pile tvoje, sve najbolje vam od srca zelim, a sad ce to krenuti sigurno na bolje[sm=smiley31.gif]