RE: Podrška našoj forumašici <3 (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Humanitarnost

Poruka

Sonja -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (21.8.2013 13:10:39)

Ma to je najgore,nebi se plasila da nema tu bolest i stalno mi na umi da je dr rekla da i obicna prehlada za njega moze biti kobna [sm=smiley19.gif]
ali ja sam optimisticna i necu da mislim najgore. On je moj borac kad je onako mali sve prebrodio i izborio se sve ce uspjeti

Lady26 -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (21.8.2013 13:14:57)

IZVORNA PORUKA: Sonja

Ma to je najgore,nebi se plasila da nema tu bolest i stalno mi na umi da je dr rekla da i obicna prehlada za njega moze biti kobna [sm=smiley19.gif]
ali ja sam optimisticna i necu da mislim najgore. On je moj borac kad je onako mali sve prebrodio i izborio se sve ce uspjeti

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]Hoce i mora!!!! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozica.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (21.8.2013 13:19:12)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Sonja -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (22.8.2013 12:24:09)

Bili smo juce kad doktora.kaze nema nista na plucima i samo da stavljam kapi u nos. On manje hropti nego juce ali kaslje. Ne znam kako da mu olaksam i nosic i kasalj kad samo doji? Negdje sam citala al davno pa se ne sjecam nesto da se stavi da vri u vodi pa se to isparava u sobi gdje beba boravi,al ne znam koje kapi sta?

ElmaB -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (22.8.2013 12:27:36)

Ja sam stavljala kapi eukaliptusa od Dr Taisa. I pomaže vjeruj mi tako staviš u posudu i da se isparava zaista ima efekta.

Alma_27 -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (22.8.2013 12:38:09)

Bili smo juce kad doktora.kaze nema nista na plucima i samo da stavljam kapi u nos. On manje hropti nego juce ali kaslje. Ne znam kako da mu olaksam i nosic i kasalj kad samo doji? Negdje sam citala al davno pa se ne sjecam nesto da se stavi da vri u vodi pa se to isparava u sobi gdje beba boravi,al ne znam koje kapi sta?

nama je pomagao crveni luk. to sam nasla ovdje na rr. presjeces na pola, malo izgnjecis i stavis u najlonsku carapu pa na krevetic negdje zakaci. pomirisi ti prvo da ne bude prejako. procisti nosic a prirodno je

bebacha -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (22.8.2013 12:41:04)

imas dobar melem u dm-u
dr Tahirovic
maze se ispod nosa,i bas fino procepi nos a ide i na pluca

Lulu_08 -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (23.8.2013 11:47:48)

Prirodno sam uvijek primjenjivala i velikoj i maloj vrela voda + eukaliptus, crni luk narezan na tanjiriću pored kreveta gdje spava, ispod dušeka stavim par debelih knjiga tamo gdje ide glavica da bude uzvišena glava da se manje zapuši nosić, i uz to Loli se od kako se rodila spasavam sa NOSI usisivačem za nos (što se zakači na usisivač), znači našpricam fiziološku u nosić pa izvlačim sekret usisivačem i hB uvijek je pomoglo!

Sonja -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (27.8.2013 15:11:07)

eh da javim da je Darianu bolje..jos uvijek malo zacepljen nosic ali ne kaslje smirilo se fino [sm=bravo.gif]

Maya_K -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (27.8.2013 19:44:24)

hB da mu je bolje, koje olaksanje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hanady RR -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (27.8.2013 23:47:13)

eh da javim da je Darianu bolje..jos uvijek malo zacepljen nosic ali ne kaslje smirilo se fino [sm=bravo.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

amra_sa -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (28.8.2013 0:07:40)

Hvala Bogu [sm=bravo.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (28.8.2013 0:24:01)

[Sadržaj poruke je obrisan]

canim -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (28.8.2013 0:39:08)

Nama je dr za zacepljen nosic preporucivao kamilicu da isparava.

Mirkica -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (28.8.2013 7:32:20)

IZVORNA PORUKA: bebacha

imas dobar melem u dm-u
dr Tahirovic
maze se ispod nosa,i bas fino procepi nos a ide i na pluca

Sonja abs super da je bebac zdrav i da je sve ok. JA koristim uvjek melem namazem naprjed i pozadi navecer posle kupanja hvala BOgu nisu nikad nista imali a imas i neke kapi stavis na jastuk i djete udise cijelu noc i tako procisti sve je na biljnoj bazi probaj naci kod nas u apoteci sto a evo bebach rece da ima .

InLove -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (28.8.2013 7:45:29)

Hvala Bogu, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=smiley31.gif]

Mrvica_83 -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (28.8.2013 9:06:05)

Bogu hvala [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sonja -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (10.10.2013 18:56:33)

Drage moje nisam se dugo javila jer nisam mogla da se prijavim preko mob.a evo sad je uspjelo :)
moj Darian je puno bolje,nalazi isto idu na bolje,krajem 9 og mj je primio terapiju i sad cekam nalaze . Doktorica ce mi u ponedjeljak javiti rezultaze,takodje je odnijela danas njegove nalaze na neki kongres il seminar ne znam sta da pogledaju najbolji szrucnjaci imunolozi za te primarne imunodeficijencije i da daju svoje misljenje. Za sad doktorica njegova smatra da ce ovo sve proci do 6.mj zivota...zamislite to! :) Ja ne amijem puno ni da se nadam i radujem jer bojim se razocarenja. Jos ne znam ni hoce li opet dobijati terapiju dok mi ona u ponedjeljak me javi sta je bilo i sta su rekli. Tsko da sam kao na iglama.. Danas smo i prvi put izasli napolje :D bili smo sat i pol u setnji,jedva sam se usudila,ali moram priznati da sam uzivala :) ljubim vas sve i javit cu vam se u ponedjeljak cim saznam nesto,a ako ne mognem uci a vijesti budu dobre stavit cu na fb samo smijesak da znate :)

ladyblue RR -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (10.10.2013 18:59:48)

Divne vijesti Sonja![sm=bravo.gif]
nadamo se najboljem,zajedno sa vama[sm=smiley1.gif]

bebacha -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (10.10.2013 19:01:30)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
pa da samo pokazuje da je to najhrabrija forumska beba
bice to ako bog da sve uredu
zelim od sveg srca da nalazi budi dobro i da uskoro ovo bude iza vas

animagical -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (10.10.2013 19:03:56)

Bravo Dariane, hrabra bebo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sonja, tako je lijepo ovo procitati....rasplakah se

Hanady RR -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (10.10.2013 19:06:13)

Drage moje nisam se dugo javila jer nisam mogla da se prijavim preko mob.a evo sad je uspjelo :)
moj Darian je puno bolje,nalazi isto idu na bolje,krajem 9 og mj je primio terapiju i sad cekam nalaze . Doktorica ce mi u ponedjeljak javiti rezultaze,takodje je odnijela danas njegove nalaze na neki kongres il seminar ne znam sta da pogledaju najbolji szrucnjaci imunolozi za te primarne imunodeficijencije i da daju svoje misljenje. Za sad doktorica njegova smatra da ce ovo sve proci do 6.mj zivota...zamislite to! :) Ja ne amijem puno ni da se nadam i radujem jer bojim se razocarenja. Jos ne znam ni hoce li opet dobijati terapiju dok mi ona u ponedjeljak me javi sta je bilo i sta su rekli. Tsko da sam kao na iglama.. Danas smo i prvi put izasli napolje :D bili smo sat i pol u setnji,jedva sam se usudila,ali moram priznati da sam uzivala :) ljubim vas sve i javit cu vam se u ponedjeljak cim saznam nesto,a ako ne mognem uci a vijesti budu dobre stavit cu na fb samo smijesak da znate :)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Crnkica -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (10.10.2013 19:06:56)

Bravo za našeg hrabrog tuzlaka a i njegovu hrabru i strpljivu mamu...Samo naprijed,sretno!!![sm=bravo.gif]

Neca xxx -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (10.10.2013 19:11:41)

Sonja, cekamo tog smjeska na FB! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sretno! [sm=smiley1.gif]

Mya_81 RR -> RE: Podrška našoj forumašici <3 (10.10.2013 21:54:01)

Sonja, u iscekivanju smo najdivnijih vijesti!!! Sretnoooooooooo [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>