Daliyah92 -> RE: Kako "skinuti" stomak???? (10.3.2013 15:05:31)
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: Daliyah92 IZVORNA PORUKA: animagical ja sam uvidjela da samo vjezbanje nema nikakve svrhe, ako se prvo ne skinu viska kile...kad kile slete promjenjenom prehranom i izbacivanjem slatkisa i soka, lako je ucvrstiti misice i bez vjezbanja, svakodnevim aktivnostima... trudite se da stalno drzite stomak uvucen i zategnut, i to je vjezba [sm=smiley36.gif] Ja sam prije udaje i sve do trudnoce drzala uvucen stomak, a sad me nije briga jer je ovaj stomak "drugaciji", nije od hrane nego od trudnoce [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Al fakat, cudili su mi se kako mogu disati i normalno se kretati, pa i jesti sa uvucenim stomakom [sm=smiley1.gif] Sad sam se vec odvikla i tesko mi je. aaa ne-ne, stomak ej od trudnce samo ako si trudnica, i hajde eto neko vrijeme poslije, mozda pola godine...sve poslije je samo do tebe[sm=smiley36.gif] Ma to se ja salim [sm=smiley36.gif] Svjesna sam ja itekako da je do mene. To se ja tako nekad vadim, a i mm mi kaze da sta fali, pa drugacija je zena prije trudnoce i poslije, a ja samo klimam glavom -tako je- [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|