ladyblue RR -> RE: Test za trudnoću (5.2.2013 9:27:54)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman pozdrav svima....nova sam na forumu i nadam se da nisam pogrijesila temu,ovako...zadnju[sm=hudicek1.gif] sam imala 8 januara,ovulacija mi je bila 19 januara,e sad...ciklus mi je na 28 dana tako da sam danas trebala dobiti,medjutim samo neko slabo krvarenje ni blizu[sm=hudicek1.gif] ....ja duboko u sebi vjerujem da sam[sm=nosecka.gif] iako sam u zadnjih 13 dana radila svaki dan test na trudnocu i svaki mi je pokazao negativno[sm=smiley13.gif] dakle 13 testova negativni,a ja i dalje mislim da sam trudna.Mozda sam ih prerano radila,mada mislim da bar onaj od jucer bi trebao pokazati[sm=rozacrtici.gif] ali nije,a ja i dalje vjerujem da sam trudna jer imam sve simptome a i radili smo na trudnoci,ako moze neko da mi malo pojasni jel u pitanju moja psiha ili samo greska testova,mada 13 [sm=zmeden.gif] .Kome da vjerujem sebi ili......huuuuu izvini, a zašto si radila te silne testove? od ovulacije radiš testove...pa ne mogu ništa pokazati. ti si trebala dobiti jučer a i to je rano da bi test pokazao trudnoću...
|
|
|
|