malena27 RR -> RE: Test za trudnoću (30.11.2011 23:50:33)
|
IZVORNA PORUKA: mama11111 Pozdrav cure zanima me kada je moguće napraviti test za trudnoću,dali je potrebno čekati da izostane M ili ne,i još jedno pitanje kada najranije započinju simptomi trudnoće?? IZVORNA PORUKA: mamica emica pozdrav i tebi mislim da je moguće uraditi test i prije izostanka M, piše tako i na testu ako se ne varam. treba uzeti jutarnji urin radi veće koncentracije hormona. samo je bolje sačekat jer je rezultat tačniji i one linije se možda neće dobro vidjeti ako se prerano uradi. a simptomi, koliko se sjećam malo prije izostanka M počinju. Ja obično počnem malo slinit, i teško disat. A i grudi bole, samo što one bole i kad trebaš dobit, pa to i nije neki pokazatelj. eto toliko sretno IZVORNA PORUKA: animagical na svakom testu pise da ne ne radi do jednog dana nakon izostanka menstruacije...eh sad imas one osjetljive na 10 ili 20 jedinica beta hcg-a a i one obicne od 100 jedinica.... simptome ne moras ni imati,a mozes i imati pa da ne bude to-to... imas i temu o testovima, ali je izgleda zakljucana pa mozes samo citati na njoj
|
|
|
|