kanica -> RE: Test za trudnoću (13.9.2011 2:24:15)
|
Drage moje dame, imam problema u braku i samo me [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] može izvući (inšaAllah). Imam simptome ove: mučninu šta god pojedem, stalne nesvjestice, tešku probavu, plakanje bez razloga, ponekad bolne grudi, često mokrenje ali imala sam menstruaciju koja je bila čudna kraća nego inače i kada bih išla na wc lilo je iz mene a na ulošku je bilo uvijek malo. Inače mi traje 7 dana od toga prva 3 dana jako i po noći i po danu a onda se smanji, ali sad po noći nije skoro nikako bilo i trajala je 3,5 dana onda stala na 2 dana i sad imam neki smedji iscjedak, možda uskoro prestane i on. Radila 2 testa, oba negativna... ma da li da se nadam, molim vas, ko klanja neka dovi Allahu i za sve ostale jer se tako njoj samoj (onoj koja dovi) povećavaju šanse... Eto iskreno, da li mislite da ima nade. Čitala sam da se dešava da menzes dolazi i po nekoliko mjeseci trudnoće čak i dok su testovi negativni pa trudnoća bude ok... ma pišite mi šta mislite prema svom iskustvu, molim vas, postajem jako tužna i sama...
|
|
|
|