Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 3.4.2009 15:00:38
bebana27
ja sam 11 mjeseci bila trudilica i 12 mjesec sam ugledala svoj .
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 15.4.2009 16:48:51
mudrost
i nama se odmah posrecilo.. kad smo odlucili da hocemo bebu, nakon mjesec uradila test i pokazalo je .. sad nasa bebara puni dva mjeseca u nedjelju,aBd
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 15.4.2009 16:59:02
mamin_zivot
prvi mjesec bez coitus interuuptusa (prekinuti snosaj), jer je to bio nas vid kontracepcije, nasa bebica se zakacila hB.
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 15.4.2009 17:37:44
remzy
drage moje,ja neznam kako je s vama ,ali meni se cini da sam ja plodna pa do besvijesti prva i druga trudnoca je bila planirana ,i to danas kazem hocu bebu i odma sutradan znam da sam trudna.. treca nije bila planirana ,ali odma, istog momenta, sam znala da sam trudna!!! a i dr Masic mi je rekao da sam jedna od rijetkih sto se tice plodnosti,plodna sam ko zemlja!! i da mogu uvijek da zatrudnim!!!da rijetko ima zena koje su takve,e pa eto od tih rijetki i ja sam s njima!!!
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 1.4.2011 13:38:11
lost
IZVORNA PORUKA: manuela
Kad smo odlučili da hoćemo bebicu,prestala piti kontracepciju 01.01.2008 i slijedeća menstruacija odmah izostala Nama se odmah posrećilo
I kod mene ovako Mi smo se nakon 4 godine braka odlučili za bebu Jer prije toga je vazda bilo nekih neispunjenih uslova, najviše finansijskih. Hvala Bogu pa nam je uspjelo odmah onda kada smo poželjeli i zahvaljujem se dragom Bogu beskrajno na tome
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 1.4.2011 14:30:58
veeseelaa
takodje ni meni nije jasno ako je sve ok imaš ovulaciju jednom mjesečno i to je to ne može više puta, pa ja samim tim manje plodan il više plodan ne postoji
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 1.4.2011 14:49:55
Lady26
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
takodje ni meni nije jasno ako je sve ok imaš ovulaciju jednom mjesečno i to je to ne može više puta, pa ja samim tim manje plodan il više plodan ne postoji
Mislim da postoji...moja prijateljica je zatrudnila 2 ili 3 puta, nazlost te trudnoce su bile nezeljene, ali to nije bitno....na kraju isla je doktoru i uzela kontracepciju, i rekao joj je isto ovo : da je jako plodna.... Sad je opet trudna, namjerno, i nosi blizance....
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 1.4.2011 14:52:40
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Mislim da postoji...moja prijateljica je zatrudnila 2 ili 3 puta, nazlost te trudnoce su bile nezeljene, ali to nije bitno....na kraju isla je doktoru i uzela kontracepciju, i rekao joj je isto ovo : da je jako plodna.... Sad je opet trudna, namjerno, i nosi blizance....