Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 25.12.2008 16:14:01
dana3
niti sam planirala niti o tome razmisljala.tacnije mislila sam da ne mogu da imam djecu jer u prvom braku nisma imala djece a u drugom nakon mjesec i po ostala trudna.sad evo imam malog dilbera.
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 25.12.2008 16:42:44
mamy Sabina
Prva trudnoća se desila istog onog mjeseca kada smo se i odlučili raditi na bebi. Rezultat djevojčica Emina 12 godina Druga nakon 6-7 mjeseci pokušavanja,terapije dabrostonom i nažalost završila je spontanim u 14.-oj sedmici. Treća tačno 6 mjeseci od tog spontanog,i tu bebicu sam izgubila u 21. sedmici trudnoće Ne odustajemo ,idemo dalje!
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 25.12.2008 17:06:38
medavi
pa trudila se 6 pa uspjeli i bio spontani u 9 sedmici....malo se pazili pa opet pokusali i trebalo nam je jos 6 mjeseci pa da zatrudnim prvo-mog harija kad sam se zaposlila i prestala razmisljat totalno o tome onda se zakacilo .Cak sam bila toliko skepticna da i kad mi je kasnila menza nisam obratila paznju toliko mi se bilo zanedalo o tome razmisljati. Samed se desio neplanski bez ikakvog truda cak nismo znali ni kako se desio jer je bio ramazan i zalost jer je tad preselio svekar, pa nam stvarno nije bilo jasno dali je moguce bas od jednog puta da se zakaci jer smo se prvi put toliko trudili -harisu je tad bilo 2,5 god. mozda bude i treci put javim sta i koliko
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 25.12.2008 18:08:45
lamka
desilo se odmah bez nekog posebnog truda. Bili vise od dvoje godine u braku. I nismo ni razmisljali o bebi jer je samo muz radio. posto su i moja i njegova snaha zatrudnile mene nesto povuklo i mi odlucili i odmah se kod nas desilo. Tako brzo da je razlika izmedu moje curice i jetrvinog malog 23 dana. Drugo jos ne planiramo ali ako budemo svakako javim kako i sta.
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 25.12.2008 18:47:03
senoenamine
Kod mene prva trudnoca se desila u nepunih godinu dana braka,cuvali se jesmo i nismo planirali ali se desilo i bilo nam je drago zbog tog.Poslije toga nisam htjela brzo i dr pa sam se nastavila cuvati,neka reko dok ovo ne stane na svoje noge i koliko toliko dok nepocne samo kasikom da jede .To cuvanje je trajalo oko 3 god,ali kad sam se odlucila hocu dr nisam se cuvala 3 mj i dodje bebica
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 26.12.2008 16:54:49
bebana27
blago vama vi se ste se trudile par mjeseci a ja skorom godinu ja sam jako tuzna sto ne mogu da budem sretna kao i vi
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 26.12.2008 19:00:26
eniii
Polako draga moja kad se najmanje budes nadala tebi ce tvoja sreca kucnuti na vrata,jer sam ti ta ista 15mjeseci se cuvali na beby radili isto tolko i kad smo se najmanje nadali to je bilo to....... Nasa ljepotica dolazi aBd 13.02.2009.jedva je cekamo
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 27.12.2008 15:40:20
rozi
I kod nas je odmah upalilo, mozda nakon 15 ak dana ,a mislila sam da cu imati problema,jer imam zavaljanu maternicu, policisticne jajnike... Ali eto , nista ne mora znaciti
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 27.12.2008 20:51:28
medolino
E ja vam iskreno čestitam svima jer i ja kao i bebana trudila se pa sad pila diane i završila i nadam se da neću dugo ćekati
RE: koliko dugo ste bili trudilica prije nego... 27.12.2008 22:42:16
rozi
Nadam se da ces uspjeti. Ja sam pila Diane 7-8 godina ranije nekada zbog akni i nisam imala pojma tada da imam policisticne jajnike i da ih tako lijecim. Caim prestanem sa dojenjem odmah im se vracam