ddiddi -> RE: dr Senad Murtezić (8.7.2014 22:15:17)
|
Sa punim pravom mogu reći da je NAJSTRUČNIJI ILI BAREM JEDAN OD NAJSTRUČNIJIH GINEKOLOGA U BIH! Prvi pregled me je uplašio brzinskim pregledom koji je trajao 2 min i tada sam mislila "Bože dragi, da li je on išta i pogledao?". Međutim, on je u tom brzinskom pregledu pregledao sve najvažnije stvari i odmah mi je prepoznao miome- koji npr. neki doktori nisu ni primjetili a neki jesu ali tek nakon 5-6 pregleda. Vodio mi je cijelu trudnoću i porodio me. Mnogo sam zahvalna i njemu a i Bogu dragom pa je sve prošlo u savršenom redu. On je bio korektan, direktan, stručan, nasmijan i zbog toga sam, nakon poroda, nastavila ići njemu na kontrolne preglede. Prijatno me iznenadio kada sam ga pitala da mu odem privatno u kliniku jer me je smaralo čekanje satima na pregled. On je tada rekao " Ma nemojte, što ćete to raditi. Davati džabe 50 KM kad Vas mogu ovdje pregledati. Možete doći u dežuru i manje čekati. On je porodio i vodio trudnoće mnogih mojih poznanica i ni od kog nisam čula loše iskustvo ni mišljenje. Ono što treba spomenuti da ne treba vjerovati ni svim ženama koje daju savjete o doktorima, treba provjeriti mišljenje većine. Sa mnogm se porađala istovremeno žena u sali i porodile smo se u par minuta. Tretman je bio identičan i ja sam bila prezadovoljna i doktorom a i sestrama jer su nam se stvarno "potrefile" fine ženice ali kasnije kad sam čula njenu priču- ispade svi su oni mesari i niko joj ne valja.
|
|
|
|