ada_ -> RE: dr Senad Murtezić (18.6.2013 21:17:26)
|
IZVORNA PORUKA: Sittah i zaboravih dodati - isla sam mu na preglede svaka dva dana nakon sto sam prenijela i on je govorio stalno "nije jos vrijeme", "ima jos plodove vode", "stanje solidno", "sacekat cemo jos malo" itd. da bi na kraju taj dan kad mi je zakazao da dodjem da me porodi ctg cijeli dan bio jako los, beba se rodila sa pupcanicom omotanom oko vrata, nagutala se zelene plodove vode itd. samo Bog dragi nas je spasio gorih komplikacija i kao sto sam rekla u prethodnom postu, Murtezic se nije ni pojavio, nego kad je porod krenuo, doktor Stojkanovic se nasao pri ruci i zavrsio porod, a ne Murtezic tako da ja u Murtezica i njegova obecanja i prognoze vise uopste nemam povjerenja to se upravo i desava jer je on zaista pretrpan pacijenticama pa se podkrade i po koja greska,zao mi je sto si ti okusila jednu od njegovih gresaka,a mene su zadnje preglede gledali drugi doktori i rekli da nece prije termina ja se porodila 7 dana ranije isto se beba rodila sa pupcanikom omotanim dva puta oko vrata i nagutala se zelene vode,i ko je tu kriv[sm=zmeden.gif],sve je to u 5 deka samo nek nam je dragi Bog na pomoci oni su ionako samo njegove marionete
|
|
|
|