Dz3ni -> RE: Menstruacija i dojenje (30.11.2012 11:22:32)
|
IZVORNA PORUKA: vjestica ne znam što se mučiš i brineš, vjerovatno bespotrebno, kad sve nedoumice možeš brzinski riješiti testom [sm=zmeden.gif] i zašto sebe a i ostale žene degradiraš tom rečenicom prokleto žensko[sm=zmeden.gif] mene fakat vrijeđa kad žene tako govore Ama kakvo degradiranje, ja obožavam što sam žensko, ovdje sam mislila blago muškarcima što ne moraju računati cikluse i pratiti kad su dobili i općenito što se ne moraju natezati na porođajnom stolu. I ne znam ženu koja se ne slaže sa ovim. Ruku na srce, muškarcima je puno lakše, sreća samo što biti žena ne znači samo prolaziti kroz sve ovo, već ima puno više pozitivnih strana. Ali kad se to na forumu napiše u nekom obliku, odmah neko negodovanje i problem, a da se mozak malo uključi prije nego što se napiše bilo šta da bi se računao post više - suvišno. I većina nalazi za pravo da napiše bilo šta, bilo kome pa čak i ako veze nemaju, niti ikakvo iskustvo vezano za problem. Mislila sam da ovaj forum postoji da bi se podijelila iskustva, i pozitivna i negativna, dao kakav isprobani i provjereni savjet, radi podrške i druženja, a ne da se traži dlaka u jajetu. (PMS [sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif]) IZVORNA PORUKA: ninuska Mozes biti u iscekivanju jos koji dan i jesti se, ali ti je bolja opcija da uradis test i rijesisi dileme. Znam da te panika uhvatila, ali sto prije saznas bice ti bolje, vjeruj. A, mozda test bude negativan[sm=smiley1.gif] Eh, sad ontopic [sm=smiley1.gif] ninuska, mene najviše i brine ovo možda [sm=smiley36.gif]. Znam ja uraditi test, ali stvarno me strah šta će pokazati jer stvarno nismo spremni na drugo dijete ni finansijski, a ni psihički. Naravno da ću ga uraditi, ali ovaj post je napisan sa željom da se javi neka ženica sa sličnim iskustvom, možda sa ovim simptomima i da li je na kraju bila trudna ili ne. Ali će test na kraju ipak presuditi [sm=jezicek.gif] samo eto da se tješim dok ga ne uradim. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|