Dalila Sa
|
IZVORNA PORUKA: Lulu_ IZVORNA PORUKA: meme27 IZVORNA PORUKA: Anoniman žene moje slatke! I ja sam ti nekada bila razmišljana kao vi, da ja prervarim svoga muža, ma ni u ludilu, brak je SVETINJA!Ali pošto moj brak od početka, nije baš funcionisao, uvijek sam sa mužem imala problema, čak me i tukao, jedno vrijeme.Tako sam ja prestajala da ga volim, rastati me se bilo stid, jer ne bi mogla to, nekako me bilo stid.Odprilke 3-4 godine trajala je moja agonija sa mojim mužem, koji me je i dalje povremneno tukao.Nakon 4 goine počeo je da me optužuje i da ga varam, a Bog mi je svjedok da to nisam nikada uradila, tada, dvije goidne sam trpila to njegovo optuživanje da ga varam.Samo da napomenem da ja radim, i da radim i noćne smjene.I tako jednom prilkikom, dok sam radila , upoznam jednog muškarca, koji 4 godine mlađi od mene, kada smo se pogledali, nekako je izgledalo kao da se oduvijek znamo,da, i on je bio oženjen, i još druge vjere.Kada smo se upoznali, ono svwe je bilo drugarski, zezali smo se na msn, a ja sam mu podvukla da sam ja udata, i da mu ne pada na pamet, bilo šta.Ali ne znam, kao je vrijeme prolazilo mi smo se sve više i više zbliavali, nismo mogli jedno bez drugog,bilo čak došlo do toga da smo htijeli da pobjegnemo, negdje zajdeno, ali... ja nisam imala hrabrosti za to, nastavila sam život sa ovoim svojim mužem, iako mi taj čovijek nedostaje u životu, a znam da i ja njemu nedostajem, pa šta sada kažete na sponzorše i prevare u braku? kazem da si ti losa zena! toliko si problema imala u braku a sada drugima stvaras probleme! a ko si ti da sudis o njoj??? nisi prosla to sto je ona i odakle ti pravo za nekoga reci da je losa zena...ma ne da bih ga prevarila vec bi mu nabila ROGOVE OD KILOMETRA Potpisujem