Blue rose RR -> RE: Eskort dame i sponzoruse (24.12.2008 8:35:49)
|
Ne znam šta me čeka sutra, odgajam jednu uz svoju nogu, a vrijeme neće biti bolje, samo ide na gore. Strah me svih novotarija, strah me biti previše stroga prema njoj, ali me strah i ove tzv. demokratije i ljudskih prava u odnosu na odgoj djeteta. Strah me televizije, strah me komšije, strah me ulice, strah me muške vrste u odnosu na nju. Strah me kako će svijet i njegove lude želje djelovati na njenu svijest i na njene prohtjeve i ciljeve. Lično smatram (nadam se da ne griješim) da roditelji guraju djecu tamo gdje priroda i njeni zakoni ne bi trebali da prate 16-godišnjakinje i, kako je krenulo i ranija godišta. Ne mogu shvatiti (i ja sam bila djevojka i htjela pratiti modu i trendove), da neko od 10-12 godina koristi šminku, da farba kosu, oblači se kako da ima 18 godina. Neka se niko ne uvrijedi, ali opet ponavljam, znate kako kažu: "dok kuja ne mahne repom..."[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Samo se nadam da će vrijednosti porodice i zadovoljstva, a povrh svega onog normalno zadovoljstva u životu, pratiti ciljeve koji trebaju da imaju odliku poštenog i dostojanstvenog insana, nebitno kojeg roda čovjek bio.
|
|
|
|