Anoniman -> RE: Laparaskopija (27.1.2010 7:50:33)
|
Za Laparoskopiju čekaš otprilike 3-4 sedmice,jer ideš na komisiju pa ti oni odrede termin. Dr.Nakaš (Junior) je pravi profesionalac,jer je sa mnom ležala žena koju je radio Nakaš i ona je pre,pre zadovoljna,kaže sutra opet da treba nešto tražila bi njega. Mene je prije moj ginekolog uputio kod dr. Mašića i on mi je radio Laparoskopiju ali propuhivanje jajovoda i bušenje jajnika,ja mislim da oni svi znaju raditi svaku vrstu Laparoskopije. Ti možeš da izabereš dr.kojeg hoćeš.Spremiš se i u V.Bolnicu i tražiš dr.kojeg hoćeš,kažeš ja sam čula za Vas da Vi to radite i željela bih se konsultovati s Vama,onda će te on uputiti šta trebaš od nalaza donijeti i kad ćeš na komisiju. Kad dođeš na komisiju kažeš mene će raditi taj i taj dr. i onda ti Gutićka pošto je ona glavna u komisiji odredi termin,kad na prijem i kad na program. Ja sam Laparo radila 07.01. i super sam prošla sa dr. Mašićem,divan je a u vizitu mi je par puta dolazio Nakaš i on je super.Osoblje u V.Bolnicu je fantastično,disciplina je za 10.Ja sam ležala 5 dana i prema meni su se ponašali fenomenalno,a još uopšte ni jedne mrve nisam imala štele,prema svim pacijentima ponašaju isto. Za Koševo ne znam koja je procedura,samo sam čula od para žena koje su gore radile Laparo da su super prošle sa Godinjakom,ali da te odmah sutra puste kući,po meni to nije normalno,mene da su pustili sutradan kući ja bih se opet vratila u bolnicu jer treći dan se nisam baš najbolje osjećala,oni su bili tu da riješe problem za 5min. U aprilu prošle godine sam ja jedva došla do Godinjaka,ganjali smo se 10mj.,il je na godišnjem il je u sali pa bezveze ti prođe dan čekajući,kad ga uganjaš uvijek mu fali nešto od nalaza pa opet idi vadi nalaze pa kad sve prikupiš on te skine s dnevnog reda.Bar sam ja tako prošla sa Godinjakom i ovo je moje iskustvo a ima žena i kojih se fale sa njim.Meni iskreno ništa nije pomogao i ja sam prestala ići kod njega,otišla sam drugom ginekologu kod kojeg sam prezadovoljna. Uh svašta ti ja napisah,pročitaj i druga iskustva,ja sam ti samo htjela reći kako sam ja prošla. U svakom slučaju sretno.
|
|
|
|