|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Laparaskopija
16.2.2009 21:49:25   
sabas
ma ne mogu od posla sutra pa se nadam da cu u srijedu kod interniste pa ako ulovim dr do 9 ujutro (imam obuku na poslu cijelu sedmicu od 9-11 ) ali kako i sama znas da je februar pun , pa se nadam da cu u mart
nalaz krvi je ok (sedimentacija secer ... ko u bebe koagulacija ok , ali u urinu 'dosta' svega ) nadam se da to nece stvarati problem
Koliko se sjecam ti sutra kod dr ?

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 276
18.2.2009 15:18:32   
sarah
Sabas, bila sam kod dr., dobila uputnice.
Danas uradila nalaze krvi, sutra ce biti gotovi i narucila se za ponedjeljak za rtg pluca.
Nisam znala da se mora narucivati, mislila sam da se odmah uradi, ali sta je tu je. Ako mi u ponedjeljak odmah bude gotov nalaz rtg-a onda idem aBd u utorak na GAK da se zakazem za lpsc.

Dokle si ti stigla?

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 277
18.2.2009 15:27:32   
budućamama
IZVORNA PORUKA: sarah

Danas uradila nalaze krvi, sutra ce biti gotovi i narucila se za ponedjeljak za rtg pluca.
Nisam znala da se mora narucivati, mislila sam da se odmah uradi, ali sta je tu je. 

ja se nisam morala naručivati i odmah mi bili gotovi nalazi user posted image
Biće da su nešto promijenili...

Sretno ti draga u ponedeljak, da ti što prije zakaže laparo user posted image

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 278
18.2.2009 15:30:02   
sarah
Hvala draga, nadam se da ce sve biti ok.

Znam da si ti govorila da se nisi narucivala za rtg, ali izgleda da su sad poceli sa narucivanjem, vjerovatno zbog guzve.

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 279
18.2.2009 15:33:26   
budućamama
Biće da je tako...
Sretno!!!

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 280
19.2.2009 7:27:57   
ajvi
Cao svima!

Nova sam na forumu, ali imam laparoskopiju iza sebe. Radjena je 12.2.2009., prije nekoliko dana u Vojnoj bolnici kod doktora Drljevica. Super je prosla. Ako ko ima kakvih pitanja neka mi se slobodno obrati. Friska sam u svemu tome.

Pozzzz

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 281
19.2.2009 7:49:16   
nella
cao ajvi!drago mi je da je sve proslo ok!mene ceka iduce sedmice laparo.i malo sam nervozna!ja radim u mostaru.koliko si ostala u bolnici,i zboge cega si tacno radila!
pozz

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu ajvi)
Neposredna veza do poruke: 282
19.2.2009 14:18:19   
ajvi
Meni su ustanovili neku cistu na jajniku, 2 cm, cvrstu, pa su je htjeli ukloniti i policisticne jajnike. Cistu mi nisu sklanjali, jer kaze doktor da je on vidio sta je, da nije nista opasno i da ne treba reckati jajnike tek tako, da sam ja za top suvise mlada. Uradio mi je samo drilling i rekao da cu sada imati redovne ovulacije, sto on kaze da nije do sada bio slucaj, mada sam imalal redovnu menstruaciju.
Ja sam operisana u cetvrtak, a izasla sam u ponedjeljak, jer me zakacio vikend, a vikendom ne pustaju iz bolnice.

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 283
19.2.2009 14:51:55   
sabas
ajvi
zelim ti brz oporavak i da sto prije bude efekata od operacije, ja prikupljama nalaze za op na Kosevu ali me zakacila gripa pa sam obustavila jos mi nedostaje nalaz interniste

(odgovor članu ajvi)
Neposredna veza do poruke: 284
19.2.2009 16:22:38   
nella
ajvi zelim ti brz oporavak!kako se sada osjecas?

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 285
20.2.2009 6:58:12   
ajvi
Hvala puno ! Ma super sam, brzo se oporavi, nista strasno. Imam 2 tackice, jednu s lijeve i jednu s desne strane i rezic na pupku koji se ustvari i ne vidi, jer je tacno na pupku, a on je ionako supalj:), mada mi nije bitno i da imam 200 oziljaka, a da sve bude ok. Cistu mi je doktor samo ispraznio, ali se ona vrlo brzo opet napunila tecnoscu. Doktor je medjutim rekao da je ne treba dirati, jer nije nista opasno, a ja sam ipak suvise mlada da mi uklanja dvije trecine jajnika, a ne dao Bog i citav. Kaze da je to steta, a da za tim nema potrebe.Savjetovao mi je da je uklonim nakon poroda ako mi bude smetala,ali nije htio da oduzima od moje fertilnosti . Usput je pregledao matericu i jajovode i kaze da je sve kako treba biti, hvala Bogu.
Zasto vi ostali radite laparoskopiju?

Caos!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 286
20.2.2009 8:22:56   
nella
drago mi je da se vec dobro osjecas!nadam se da ce i kod mene sve brzo proci,i da ce sve biti ok!ja radim jer imam slabo prohodne jajovode.jos danas da mi je proci komisiju,i onda ce mi odmah reci kad trebam doci da mi rade laparo.

(odgovor članu ajvi)
Neposredna veza do poruke: 287
20.2.2009 11:19:45   
brzamala
ajvi,zelim ti sto brzi oporavak i da sto prije da rezultateuser posted image Mozes li mi reci koliko driling jajnika kosta jer ja imam pcos pa razmisljam o tome kao o opciji?Cula sam da su sa ovom operacijom najvece sanse za trudnocu kod pcosa

(odgovor članu ajvi)
Neposredna veza do poruke: 288
20.2.2009 12:02:25   
sarah
Ajvi, zelim ti brz oporavak, a tebi Nella zelim sretnu i uspjesnu laparaskopiju.

Ja isto moram raditi lpsc radi ciste na jajniku i uradila sam sve nalaze osim RTG-a pluca, to cu u ponedjeljak, a onda idem na GAK da zakazem termin.
Nadam se sto prije.
Ocekujem i da nam se babygirl uskoro javi sa izvjestajem.

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 289
20.2.2009 13:24:32   
ajvi
Ja nisam nista placala, osiguranje placa sve, naravno ako si osigurana.

Pozz

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 290
22.2.2009 16:14:06   
nella
drage moje napokon se i meni priblizila laparo.veceras moram biti u bolnici, a sutra mi rade!jedva cekam!pusa svima!!!!!!

(odgovor članu ajvi)
Neposredna veza do poruke: 291
22.2.2009 16:26:32   
Anoniman
Draga nella sretno sutrauser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
Držim fige da sve bude ok.
Nadam se da će već sljedeći ciklus bitiuser posted image user posted image akoBogda.user posted image
Samo hrabro!user posted image
Pusa

(odgovor članu nella)
  Neposredna veza do poruke: 292
22.2.2009 20:31:12   
ena0002
Nella sretnooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 293
22.2.2009 20:36:03   
lubi
Nella puno srece i samo hrabro,curke drzimo palceve da sve prode ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 294
22.2.2009 20:57:54   
brzamala
nela ,puno srece ti zelim i da sve prode kako trba.user posted image

(odgovor članu lubi)
Neposredna veza do poruke: 295
24.2.2009 15:46:52   
sarah
Eh, samo da vam javim da sam i ja danas narucena za lpsc i radim je aBd 12.03. kod Godinjaka. user posted image

I necete vjerovati, srela sam gore cak dvije forumasice: hemicarku i zazaaa-u i pravo mi je bilo drago. Bas smo se ispricale, puna tri sata.
Nismo se znale, ali smo se gore upoznale. user posted image

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 296
24.2.2009 16:21:19   
mamy Sabina
Sarah mila vibrice za lpsc~~~~~~user posted image user posted image user posted image

Da sve prođe u najboljem redu te da nam ubrzo pređeš u klub trudnjača

p.s veliki pozdrav za Hemičarkuuser posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 297
24.2.2009 23:40:26   
zazaaa
Sarah, sretno  ti na Laparoskopiji...Želim ti da već sledeći test budeuser posted image        

Pusa ti velikauser posted image

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 298
25.2.2009 9:43:02   
lubi
E drage moje ja samo da javim da je Nella uspjesno uradila laparaskopiju i da je sve proslo u najboljem redu,lijepo se oporavlja a sada joj drzimo figice aBd da sto prije ugledauser posted image user posted image ,svim curama zelim sve naj .user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zazaaa)
Neposredna veza do poruke: 299
25.2.2009 10:17:02   
boje
drage moje trudilice,
da li je koja od vas radila HSG? Ja treba da radim u petak i to bez anestezija.Poprilicno sam uplasena.Molim vas pomozite.user posted image

(odgovor članu lubi)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *