tinkivinki -> RE: Naši trogodišnjaci i četverogodišnjaci (8.5.2013 8:06:58)
|
IZVORNA PORUKA: d.dita Kako izaći na kraj sa bezobraznim djetetom??? Moj sin ima 4 i po godine i baš je bezobrazan, samo kontrira, galami (mm i ja se stvarno nikada ne svađamo), svađa se, neće da se sam obuče, raspremi,da sam jede, za sve kaže "neznam ja...", oko svega se moramo natezati, neće da piše, uči slova. Šta je znao sa 3 god zna i sada. Ako nešto nije po njegovom baca stvari, vrišti, duri se, ucjenjuje, itd, isl. Htjela bih napomenuti da smo mm i ja stvarno njemu posvećeni, da ga izvodimo, da se trudimo razgovarati s njime, strpljivi smo, ja sam odbila nekoliko dobrih poslovnih prilika da bih bila s njim, ali... Najviše iscrpljuje to što na sve kaže "neznam ja". MM predlaže da ga odvedemo psihologu pošto smo stvarno više oboje iscrpljeni i tužni. d.dita ja imam tako sličnu situaciju,moja djevojčica je kontraš i isto tako dosta stvari neće da posluša.ako ona npr kaže neću da obučem čarape,ja mirnim tonom ponovim dobro nećeš da obučeš,da bi ona posle minut sama obukla.a to za slova mojoj će sad 5 godina pa ne učimo slova,zna ih par
|
|
|
|