Mirkica -> RE: Zajednica? (6.1.2015 11:08:41)
|
IZVORNA PORUKA: Galicia Ma ja. [sm=smiley36.gif] Samo se vi tjesite. A sta je poenta da se familija tako nadjidja jedni na druge, jedni pored drugih itd? [sm=jezicek.gif] a sta govori protiv toga ???? moja je sveki u ulici dalje , jetrva odmah pored , druga je malo dalje ali u istom gradicu , svak ima svoj zivot , a opet smo svi tu , vidimo se jednom u 7 dana mozda prodje i vise ponekad i 3 sedmice kako kad jer se svako vodi svojim zivotom. Da ti kazem iskreno niko mi nema preci od njih u ovom gradu gdje zivim , niko niakda nikome ne ide dok ne bude pozvan a kad zatreba opet smo svi tu . A moze da se prica u vazduh a ja nesto ne vidim nikoga ko je mojoj porodici preci (ovdje gdje zivimo) nego najblizi od mm , mislis tamo neka kona da ce voljeti vise djete tvoje nego nana i djed , adjo i rodjaci , ili tvoja familija (zavisi koga imas) , ma daj pusti. JA sam odrasla u velikoj familiji i znam sta to zanci i sta je zancilo za mene , ta ljubav zajednica , sigurnost medju tim ljudima tako da ne bih da lisim moje sinove zato sto sam ja namcor , ters ili koji veci djavo , po cemu bi bila covjek a iskreno kada bi mm zakrenuo glavu od svoje majke , akda bi tu zenu izbacio iz svog zivota , ja bih se iskreno zabrinula kakvog covjeka sam aj to uza se vezala kad rodjenoj majci okrece ledja , zeni koja ga odhranila , ja bih se bogami zabrinula pa takav je spreman na sve . Nikada nisam dozvolila da odnos mene i sveki utjece na odnos mm i njegove mame ili nase djece i nje NIKADA , pa odakle mi pravo , a iskeno neko to od gore vidi sve.
|
|
|
|