Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zbog čega biste se razvele? 13.6.2013 12:25:10
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Nakon 13 godina braka, teško da ima nešto što ne bih razmotrila, oprostila, izvagala i borila se za nas.
Ali kad bi digao ruku na mene, tu bi našem braku bio kraj. To on zna, to je oduvijek znao, niti je on odrastao u takvom okruženju, niti ja. To je nešto što nikada, ali nikada ne bih oprostila. Dakle, ne pričam o maltretiranju, kakvo crno maltretiranje, dovoljno bi bilo da krene podignutom rukom prema meni.
Od A do Ž.
RE: Zbog čega biste se razvele? 13.6.2013 21:59:39
CombatKitten
i ja potpisujem gore napisano. Dakle nasilje = razvod, kao i kocka, alkohol, droga. A ostalo npr. prevara tad u inat ne bi nikad predala ili potpisala papire za razvod.
RE: Zbog čega biste se razvele? 13.6.2013 22:53:11
kolacic
IZVORNA PORUKA: tinkivinki
IZVORNA PORUKA: kolacic
IZVORNA PORUKA: vila_7
pa kolacicu - zato sto za brak najcesce je razlog ljubav (pa ne pitaju) , a za razvod je milion razloga.... I mozemo mi pricati da i nas ne zanima kad se neko razvede , zasto su se razveli ,...ali svi se mi sokiramo kad npr.par koji je izgledao sretno-odjednom se razvede..... Iskreno mene prvu tako nesto sokira i pitam sugovornika zna li razlog.
e onda ja spadam u manjinu koju ne zanimaju razlozi razvoda, kao ni sklapanja braka, jer ima dosta brakova brak na brzaka pa divan brak, i brak nakon 7 godina veze pa haos. A sto je to u nasoj sredini takav mentalitet da svi moraju cackati zasto se neko razveo ili razvodi, pa dovoljna je cinjenica da se razilaze, sta koga briga sto???
mislim da to nije čačkanje već nam nekad nečiji brak sa strane gledano djeluje super pa kad se rastanu logično je pitanje zašto.iskreno,meni bude i žao,pogotovo ako imaju i djecu.a ne pitam sigurno zato da likujem što se neko razvodi
ja sam onda manjina, mene nikad ne zanima prljavi ves koji bracni drugovi iznose tek onda kad tikva pukne a do tad, naravno da su sretni i da imaju divan brak
RE: Zbog čega biste se razvele? 13.6.2013 22:55:35
Galicia
IZVORNA PORUKA: CombatKitten
i ja potpisujem gore napisano. Dakle nasilje = razvod, kao i kocka, alkohol, droga. A ostalo npr. prevara tad u inat ne bi nikad predala ili potpisala papire za razvod.
I sta bi ti dobila s tim sto ne bi potpisala papir?
RE: Zbog čega biste se razvele? 13.6.2013 22:58:45
kolacic
IZVORNA PORUKA: Galicia
RE: Zbog čega biste se razvele? 13.6.2013 23:00:16
jasmin
Uzimaš lovu,a budeš mrtva ladna .
RE: Zbog čega biste se razvele? 13.6.2013 23:04:03
Anoniman
da moj muz ima problema sa alkoholom (pu pu ne daj Boze), drogom li kockom....sve bih dala da ga izbavim od tog...kakav crni razvod odmah, pa da ga bas onda s***em ionako je vec sj**an.
RE: Zbog čega biste se razvele? 13.6.2013 23:07:21
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
da moj muz ima problema sa alkoholom (pu pu ne daj Boze), drogom li kockom....sve bih dala da ga izbavim od tog...kakav crni razvod odmah, pa da ga bas onda s***em ionako je vec sj**an.
Da potpišem. Meni to nije razlog za momentalni razvod.
RE: Zbog čega biste se razvele? 13.6.2013 23:33:05
CombatKitten
ne znam valjda neku satisfakciju, da mu uskraćujem donekle slobodu...
RE: Zbog čega biste se razvele? 13.6.2013 23:47:33
Galicia
Eh, ti ko dijete. Sto ces ga zahebati. Papir nikom nista ne znaci.
papir itekako znaci pred sudom i kad su u pitanju prava i obaveze iz braka,kao i po pitanju naslijeđa.
mm je dijete razvedenih roditelja...i nazalost kao vrlo mlad, prosao je takodjer jedan razvod....i doticna nije htjela potpisati? wtf...to je najgluplja stvar koju sam ikad cula...kako neko moze pomisliti da tim papirom veze nekoga za sebe ako je davno sve puklo. mozes jedino ono lijepo sto ste imali popljuvati i zgaziti. tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje. i to sve zbog ljudske sujete...
mislim da bih se razvela odmah kad vise ne bi bilo ljubavi radi koje smo zajedno, i naravno kad bi me varao, to znaci bio s nekom duze vrijeme a ono jednu noc ne znam....sve sam nekad drugacije gledala dok sam bila cura i slobodna a sad iz ove perspektive gdje su i djeca umjesana, nije sve bas tako lako kao sto izgleda pa ni razvod
mislim da bih se razvela odmah kad vise ne bi bilo ljubavi radi koje smo zajedno, i naravno kad bi me varao, to znaci bio s nekom duze vrijeme a ono jednu noc ne znam....sve sam nekad drugacije gledala dok sam bila cura i slobodna a sad iz ove perspektive gdje su i djeca umjesana, nije sve bas tako lako kao sto izgleda pa ni razvod
vidiš meni ta jedna noć znači da je on prodao naše sve što imamo,radi nečega što ne vrijedi pišljivog boba.ja lično ne bih mogla preći preko toga.a što se tiče zaljubljivanja u drugu ženu,tu se nema šta tražiti više.a niko se ne razvodi od djece,ona su zajednička
mm je dijete razvedenih roditelja...i nazalost kao vrlo mlad, prosao je takodjer jedan razvod....i doticna nije htjela potpisati? wtf...to je najgluplja stvar koju sam ikad cula...kako neko moze pomisliti da tim papirom veze nekoga za sebe ako je davno sve puklo. mozes jedino ono lijepo sto ste imali popljuvati i zgaziti. tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje. i to sve zbog ljudske sujete...
A ne....to je ustvari pokazatelj kako ljudi znaju biti prgavi, zlopamtila. sujetni. Pa koliko puta ste čuli, vidjeli, znali da se bračni drugovi prepucavaju preko djece? Kad jedan roditelj uskračuje pravo drugom roditelju da vidi dijete, ne da dozvolu za pasoš......a sve da bi kaznio drugog roditelja, a pri tom interesi dijeteta nisu uopšte na listi prioriteta.
Znam da ljudi kad su povrijedjeni mogu reagovati svakako......ali neke stvari jednostavno mi nikada neće biti jasne.
papir itekako znaci pred sudom i kad su u pitanju prava i obaveze iz braka,kao i po pitanju naslijeđa.
Nakon 13 godina braka, teško da ima nešto što ne bih razmotrila, oprostila, izvagala i borila se za nas.
Ali kad bi digao ruku na mene, tu bi našem braku bio kraj. To on zna, to je oduvijek znao, niti je on odrastao u takvom okruženju, niti ja. To je nešto što nikada, ali nikada ne bih oprostila. Dakle, ne pričam o maltretiranju, kakvo crno maltretiranje, dovoljno bi bilo da krene podignutom rukom prema meni.
Od A do Ž.
da se i ja pridružim. Ovo mu nikad ne bih oprostila
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
A ne....to je ustvari pokazatelj kako ljudi znaju biti prgavi, zlopamtila. sujetni. Pa koliko puta ste čuli, vidjeli, znali da se bračni drugovi prepucavaju preko djece? Kad jedan roditelj uskračuje pravo drugom roditelju da vidi dijete, ne da dozvolu za pasoš......a sve da bi kaznio drugog roditelja, a pri tom interesi dijeteta nisu uopšte na listi prioriteta.
Znam da ljudi kad su povrijedjeni mogu reagovati svakako......ali neke stvari jednostavno mi nikada neće biti jasne.
to za djecu je najgore...