Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zbog čega biste se razvele? 11.6.2013 20:46:52
hanabanana
Nakon 13 godina braka, teško da ima nešto što ne bih razmotrila, oprostila, izvagala i borila se za nas.
Ali kad bi digao ruku na mene, tu bi našem braku bio kraj. To on zna, to je oduvijek znao, niti je on odrastao u takvom okruženju, niti ja. To je nešto što nikada, ali nikada ne bih oprostila. Dakle, ne pričam o maltretiranju, kakvo crno maltretiranje, dovoljno bi bilo da krene podignutom rukom prema meni.
RE: Zbog čega biste se razvele? 11.6.2013 20:49:03
MicoTico
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Ali kad bi digao ruku na mene, tu bi našem braku bio kraj. To on zna, to je oduvijek znao, niti je on odrastao u takvom okruženju, niti ja. To je nešto što nikada, ali nikada ne bih oprostila. Dakle, ne pričam o maltretiranju, kakvo crno maltretiranje, dovoljno bi bilo da krene podignutom rukom prema meni.
RE: Zbog čega biste se razvele? 11.6.2013 20:57:15
mayra
Trenutno nemam nijedan razlog da bih se razvela. Kako bih se razvela od covjeka koji je radio 10 sati fizicki naporan posao, dosao kuci i jeo, i sad opet u garazi radi. Znam da to nije tema, ali sam se morala izjadati jer mi je jako tesko i zao mi ga je, dusa moja, srce me boli za njim
RE: Zbog čega biste se razvele? 11.6.2013 21:12:12
vila_7
da odrzim obecanje! (zna super beba o cemu pricam)
a sto se razvoda tice - nikad ne reci nikad. Cesto sam mislila da bih se zbog tog i tog razloga odmah razvela, al sve npr.zavisi od trenutnog stanja braka, situacija u kojoj se nesto desi i sl.... Ja npr. MISLIM da bih muzu lakse oprostila 1 noc neobaveznog se.a , nego da se s nekom curom nalazi i samo prica, da su se bas onako nasli,...... MISLIM. E jedina stvar za koju mogu odlucno reci je definitivno udarac
RE: Zbog čega biste se razvele? 11.6.2013 22:14:26
Mirkica
IZVORNA PORUKA: vila_7
da odrzim obecanje! (zna super beba o cemu pricam)
a sto se razvoda tice - nikad ne reci nikad. Cesto sam mislila da bih se zbog tog i tog razloga odmah razvela, al sve npr.zavisi od trenutnog stanja braka, situacija u kojoj se nesto desi i sl.... Ja npr. MISLIM da bih muzu lakse oprostila 1 noc neobaveznog se.a , nego da se s nekom curom nalazi i samo prica, da su se bas onako nasli,...... MISLIM. E jedina stvar za koju mogu odlucno reci je definitivno udarac
vilo razumijemo se :)) potpuno se s tobom slazem .
RE: Zbog čega biste se razvele? 11.6.2013 22:15:43
mishkica
Kada to vise ne bi bilo to, kada ne bi vise bilo onoga necega sto nas je i povezalo, prevaru ne znam bi li oprostila, uspustni sex vjerujem da bi, ali prevaru dusom i tijelom nisam sigurna
RE: Zbog čega biste se razvele? 12.6.2013 10:30:02
gvendolina
slazem se sa ranijim postovima nasilje bilo koje vrste bilo bi glavni razlog razvod. ali kada pogledam u okruzenju zbog kakvih sitnica se brakovi raspadnu zamislim se
RE: Zbog čega biste se razvele? 12.6.2013 11:28:47
kolacic
bas tema za mene
citam navode, maltretiranje, tuca, prevara, droga, i sve sto ide vise u udzbenike, jer ih navode one koje nemaju nikakvu vezu s tim, a one koje imaju, ne razvode se vec trpe takav brak, samo one znajuci zasto.
A ja vam kazem, razlog za razvod jeste udaljavanje bilo koje vrste jednog od drugog, emocionalno, fizicko ili cisto vrijedjanje drugog partnera i nepostivanje, jer ovi gore navodi su jednostavo takvi u Bosni, sam pojam brak svi cestitaju a niko ne pita zasto se neko zeni ili udaje, a sam pojam razvod, drugo pitanje je iza toga, i sirom rasirene oci u cudu nekom: ZASTO????? e ko pada na takve predrasude okoline i top temu razvoda i mahalanje na kafama, onda se ce i razvesti tek kad dodje do tuce, maltretiranja, prevare i ostalog, a pametna zena ili muz ce se razvesti i prije nego sto do toga do dodje, ako brak stvarno ne ide, i ne vrijedi se boriti za njega
RE: Zbog čega biste se razvele? 12.6.2013 19:57:18
vila_7
pa kolacicu - zato sto za brak najcesce je razlog ljubav (pa ne pitaju) , a za razvod je milion razloga.... I mozemo mi pricati da i nas ne zanima kad se neko razvede , zasto su se razveli ,...ali svi se mi sokiramo kad npr.par koji je izgledao sretno-odjednom se razvede..... Iskreno mene prvu tako nesto sokira i pitam sugovornika zna li razlog.
RE: Zbog čega biste se razvele? 12.6.2013 20:28:55
Anoniman
Kada bismo se prestali voljeti...(kada bi strast izlapila, kada bismo imali razlicite poglede na buducnost, kada nam ne bi pricinjavalo srecu usrecivanje jedno drugog, kada ...)
RE: Zbog čega biste se razvele? 12.6.2013 23:44:32
kolacic
IZVORNA PORUKA: vila_7
pa kolacicu - zato sto za brak najcesce je razlog ljubav (pa ne pitaju) , a za razvod je milion razloga.... I mozemo mi pricati da i nas ne zanima kad se neko razvede , zasto su se razveli ,...ali svi se mi sokiramo kad npr.par koji je izgledao sretno-odjednom se razvede..... Iskreno mene prvu tako nesto sokira i pitam sugovornika zna li razlog.
e onda ja spadam u manjinu koju ne zanimaju razlozi razvoda, kao ni sklapanja braka, jer ima dosta brakova brak na brzaka pa divan brak, i brak nakon 7 godina veze pa haos. A sto je to u nasoj sredini takav mentalitet da svi moraju cackati zasto se neko razveo ili razvodi, pa dovoljna je cinjenica da se razilaze, sta koga briga sto???
e onda ja spadam u manjinu koju ne zanimaju razlozi razvoda, kao ni sklapanja braka, jer ima dosta brakova brak na brzaka pa divan brak, i brak nakon 7 godina veze pa haos. A sto je to u nasoj sredini takav mentalitet da svi moraju cackati zasto se neko razveo ili razvodi, pa dovoljna je cinjenica da se razilaze, sta koga briga sto???
mislim da to nije čačkanje već nam nekad nečiji brak sa strane gledano djeluje super pa kad se rastanu logično je pitanje zašto.iskreno,meni bude i žao,pogotovo ako imaju i djecu.a ne pitam sigurno zato da likujem što se neko razvodi