Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zbog čega biste se razvele? 11.6.2013 16:15:50
teacher75
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Galicia
IZVORNA PORUKA: snijeg
Razvela bih se isto kad bi se on okrenuo vjeri.
Ima jedna pametna, bez namjere da te ubjeđujem, ali kaže ovako nekako:
Ako ne znaš ko te istinski voli i s kim će ti život biti lagan, a ti traži onog ko istinski voli Boga
Bezveze mi je ovo ubjedjivanje, ali meni treba covjek mene da voli a ne nekog drugog. Kratko jasno.
i ja bih se razvela kad bi odjednom otisao u vehabije i od mene trazio da se pokrijem
Ko to moze od nekoga traziti i zahtjevati da se pokrije. Ja takvih slucajeva zaista ne znam. Zna se u cije ime se pokriva :)
moja dobra prijateljica je nakon duge i ozbiljne veze prekinula sa momkom s kojim se planirala vjencati jer se odjedno0m okrenuo vjeri i trazio od nje da se pokrije. poslije nje se odmah za mjesec dana ozenio sa pokrivenom maltene na nevidjeno
RE: Zbog čega biste se razvele? 11.6.2013 16:29:32
Medić*
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: snijeg
Razvela bih se isto kad bi se on okrenuo vjeri.
Ima jedna pametna, bez namjere da te ubjeđujem, ali kaže ovako nekako:
Ako ne znaš ko te istinski voli i s kim će ti život biti lagan, a ti traži onog ko istinski voli Boga
Bezveze mi je ovo ubjedjivanje, ali meni treba covjek mene da voli a ne nekog drugog. Kratko jasno.
i ja bih se razvela kad bi odjednom otisao u vehabije i od mene trazio da se pokrijem
Ko to moze od nekoga traziti i zahtjevati da se pokrije. Ja takvih slucajeva zaista ne znam. Zna se u cije ime se pokriva :)
moja dobra prijateljica je nakon duge i ozbiljne veze prekinula sa momkom s kojim se planirala vjencati jer se odjedno0m okrenuo vjeri i trazio od nje da se pokrije. poslije nje se odmah za mjesec dana ozenio sa pokrivenom maltene na nevidjeno
Eto uglavnom ona raskinula, on uzeo ono sto je htio i tako. Svako svojim putem
RE: Zbog čega biste se razvele? 11.6.2013 17:01:37
Bebica11
Ja bih se razvela ako bi moj napustio vjeru...prestao klanjati..kupati se od nedzaseta I sl uhhhh
I naravno ostale ogavnosti tipa preljube ne bih presla...e sad neke poroke tipa narkotika mozda bih ga pokusala iscupati pomoci mu a ako ne bi islo to bi puklo I sl
RE: Zbog čega biste se razvele? 11.6.2013 17:03:51
jasmin
a mogal je isto tako biti udata pa da mu padne na pamet odjednom
Ah tiki,parovi se razvode svaki dan zbog različitih razloga. Odjednom to dođe. Vjera je,za mene,nešto najbitnije u životu. Ako mi je partner istog mišljenja,biće i bračnog staža,ako nije,svako sebi. Ne bismo bili ni prvi ni zadnji koji su se razveli. Ha ja .
RE: Zbog čega biste se razvele? 11.6.2013 17:08:31
teacher75
IZVORNA PORUKA: jasmin
a mogal je isto tako biti udata pa da mu padne na pamet odjednom
Ah tiki,parovi se razvode svaki dan zbog različitih razloga. Odjednom to dođe. Vjera je,za mene,nešto najbitnije u životu. Ako mi je partner istog mišljenja,biće i bračnog staža,ako nije,svako sebi. Ne bismo bili ni prvi ni zadnji koji su se razveli. Ha ja .
s tim sam upoznata a ja navela svoje razloge zasto bih
RE: Zbog čega biste se razvele? 11.6.2013 17:09:39
jasmin
Meni narkotici bas i nisu poroci, a vjera jeste.
Pa ako gledaš s ove strane... da si iskren u svom vjerovanju i prakticiranju vjere,postaješ psihički i fizički ovisan. Tako,ako npr.prespavaš sabah namaz,ne možeš doći sebi neko vrijeme od grižnje savjesti,ali se sjetiš da On prašta i da je Milostiv,pa se osjećaš ispunjeno. A kad ga klanjaš u onim trenucima zore,to je takav 'trans' da si cijeli dan k'o naduvan . I tu je razlika između narkotika,što štete fizički,a i psihički dok prestanu djelovati,a praktikovanje vjere jako koristi na oba polja.
Eh,dakle,s te strane si mejbi u pravu .