Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 21.6.2013 13:32:12
elmaL
Ovih dana merak mi je, jer spavamo u vikendici već 15 dana, nakon sto E naveče zaspi, izvalit se na ležaljku na balkonu gledati zvijezde, i slušati kako Buna teče, a još kad se mm pojavi niotkud, pa se merak pretvori u potpunu uživanciju
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 21.6.2013 13:55:10
sabinos
odkako sam rodila drugo dijete jedini merak mi ja da vidim kako mu se oci sklapaju kad ga san NAPOKON savlada i kad vojska uvece zaspi,tusiranje od pola sata.eh to mi je luksuz pravi.. ranije mi je kafa u tisini bila merak a sad pijem jutarnju leteci samo da glava ne boli.
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 21.6.2013 14:59:34
MAMA MA
-300 ml kafe sa par kapi mlijeka,računar i ja ujutro u pola 7..tišina..otvoren prozor ljeti a zimi na nogama vunene carape... -skuhati krompirusu i ispeci je u sporetu na drva pa je obilno zaliti kajmakom -ljubiti stopala mom djetetu dok spava jer kad je budan neda -pustati omiljene pjesme dok radim nesto.... -leci na stomak,izvaliti se koliko sam duga i siroka,i angazovati mm da me ceska po ledjima -s vremena na vrijeme onako samo za sebe smazati one 4 raffaello kuglice i obavezno ne ostaviti nikome ni jednu
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 21.6.2013 15:03:20
lady_bubamara
IZVORNA PORUKA: MAMA MA
-300 ml kafe sa par kapi mlijeka,računar i ja ujutro u pola 7..tišina..otvoren prozor ljeti a zimi na nogama vunene carape... -skuhati krompirusu i ispeci je u sporetu na drva pa je obilno zaliti kajmakom -ljubiti stopala mom djetetu dok spava jer kad je budan neda -pustati omiljene pjesme dok radim nesto.... -leci na stomak,izvaliti se koliko sam duga i siroka,i angazovati mm da me ceska po ledjima -s vremena na vrijeme onako samo za sebe smazati one 4 raffaello kuglice i obavezno ne ostaviti nikome ni jednu[sm=jezicek.gif]
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 21.6.2013 20:09:20
koka i po
piti kafu ujutro u pola sest dok svi spavaju....tisina...na tenane. lezati na lezaljci u prirodi ,po mogucnosti u debelom hladu i gledati kako vjetar njise lisce na granama...moze neka tiha fina muzika u pozadini. pecati ribu negdje u divljini gdje mi je jedini sagovornik rijeka....cigara u ustima obavezno. putovati na zadnjem sjedistu i gladati kako brda i plaine "prolaze" pokraj mene. bilo je toga jos ....sada kada uspijem i ovo da si priustim ko na konju sam
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 21.6.2013 23:22:09
bubamara_11
Moj merak,moj ćejf,moja uzivancija ja i moj dragi setamo gradom idemo na sladolede drzimo se za ruku i volimo se najvise na svijetu a dusmani se laktaju pa nama jos ljepse
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 21.6.2013 23:26:34
amra_sa
Onaj osjećaj kad te dijete poljubi, kad si u mogućnosti da mu priuštitš ono što mu je potrebno ... Kad vidiš da cijeni ono što radiš za njega ... Duševno rasterećen i zadovoljan biti u dobrom društvu i uživati na tenane ... Ispijati kafice sa prijateljicama ... Plivati i biti rano ujutro na plaži kad nema puno raje i kad je more čisto ... Udisati onaj svježi morski vazduh ... Volim miris svježine u zraku, posebno onaj jutarnji, kad vjetar puše ili kad kiša pada ... Ići u šoping i kupovati kozmetiku, odjeću itd ... - san svake žene ... Lijepo je kad se svi familijarno okupimo na nedjeljnom ručku ... Dalje, dobar film, čitanje knjiga, slušanje muzike ... Sve to pričinjava posebno zadovoljstvo ... Lijep je svaki osjećaj kad je čovjek zdrav, duševno zadovoljan i kad ima dovoljno para da zadovolji svoje najosnovnije potrebe ...
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 21.6.2013 23:27:25
Honey3
pih imam i ja cejfova,prvo oni svakodnevni a to je - jutarnja kafa,najvise volim piti je sama i gledati TLC,moze i sa mm,samo da ne pricamo previse,bas ujutro nisam horna za cavrljanje -popodnevni odmor,poslije rucka,tamo oko 17 h,obavezno izlezavanje,nekad i zaspim koji minut i opet uz gledanje TLC -cejf su mi neke sarene cokoladice iz Binga,eno ih u frizideru,mrsko mi ici citati kako se zovu,neke Njemacke...u frizideru su da se "ne istope" ko fol,da su mi na stolu djeca bi ih pojela
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 21.6.2013 23:44:49
amra_sa
Ista sam ujutro, prvih pola sata nek me niko ne dira dok se ne dohavizam Zaboravih spomenuti planinu i borovinu uhhhhhhhhh kako to volim, zamišljam kakvu brvnaru na planini i mene u toj brvnari sa knjogom u ruci i masažnoj fotelji Može i udobna stolica na ljuljanje ... Volim mir i tišinu, volim kad negdje pobjegnem iz ove gradkse buke ... Volim slušati cvrčke kako cvrče i slušati/gledati bistru vodu kako teče ...Ma znam da uživam, puno toga mi pričinjava zadovoljstvo ...
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 21.6.2013 23:46:58
Honey3
IZVORNA PORUKA: amra_sa
Ista sam ujutro, prvih pola sata nek me niko ne dira dok se ne dohavizam Zaboravih spomenuti planinu i borovinu uhhhhhhhhh kako to volim, zamišljam kakvu brvnaru na planini i mene u toj brvnari sa knjogom u ruci i masažnoj fotelji Može i udobna stolica na ljuljanje ... Volim mir i tišinu, volim kad negdje pobjegnem iz ove gradkse buke ... Volim slušati cvrčke kako cvrče i slušati/gledati bistru vodu kako teče ...Ma znam da uživam, puno toga mi pričinjava zadovoljstvo ...
ma bjezi ba,ja taman pomislila na drugi cejf