Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 12:43:06
snijeg
- ljubiti dijete dok spava; - "pucnuti" muža po stražnjici u prolazu; - kupovati poklone za najmilije; - čitati knjigu pred spavanje; - zapalit cigaretu u posebnim prilikama sa dobrim društvom (nisam pušac, ugasim je napola jer osjetim vrtoglavicu, ali....ćejf je ćejf;
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 21:42:10
mishkica
Ceif mi je sada odsetati sama par kilometara, kupiti tangerinu, pijuckati, i navece se zavaliti, piti kafu obavezno sama, i kupanje u moru, prevece kad me valovi udaraju, zivim za to
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 21:44:44
bebana27
cejif mi je da budem malo sama da se odmorim i psihicki i fizicki
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 21:45:16
saritaa
daljinski, tisina, i kafa u velikoj solji...to je br.1 u zadnje vrijeme
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 21:46:39
Blue rose RR
- osjetiti miris domaće kahve (a ne onih brlja iz pržionica), - mirisati dijetetovu kožu u svakoj prilici, - poslije ručka odspavati sat-dva (ovo samo vikendom) - biti što duže u pidžami :) - izazvati osmijeh sreće kod ljudi .
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 21:48:26
MicoTico
Ajoj, svašta mi je gušt . Jesti hranu ukusno i na oko lijepo pripremljenu. Evo, sad bih jedan sočan krvav biftek, uz fini gorgonzola sos , pa ga lagano rezuckam, a on se topi u ustima. Mmmmm
Gušt mi je kad sjedimo za ručkom djeca, mm i ja i smijemo se svi onako zajedno dječijim dogodovštinama iz vrtića i škole.
Gušt mi je i kafa poslije takvog ručka, hladna i gorka, pijem je sa mm-om i gledamo se preko šoljica, a ništa ne pričamo i sve istovremeno kažemo....
i tako...mogla bi u nedogled... guštati naravno
< Poruku je uredio MicoTico -- 10.6.2013 21:49:00 >
RE: Moj merak, moj ćejf, moja uživancija 10.6.2013 21:55:55
Bebica11
- iscekivanje iftara, miris somuna i topa za iftar( ovo u znaku nadolazeceg Ramazana) kao i vecere s dragim ljudima u Ramazanu -piti jutarnju NES kad ustanem -uzivam u dobroj hrani kako slanoj tako i slatkoj da ne nabrajam -nocna voznja - gledanje u more dok me zapljuskuju talasi - termini plivanja u zatvorenim bazenima, narocito vecernji -i naravno sve oko moje curice, narocito se sa ceznjom sjecam nasih trenutaka dojenja:) - iii posebno bi izdvojila rostilj na vikendici mojih roditelja i suncanje gdje me niko ne vidi
ima toga jos....uzivam i u kafama s drugaricama....najbolja drugarica me zove HEDONISTOM jer znam istinski uzivati u malim stvarima i nekim momentima