mcwrap -> Koliko je učinkovita metoda prekinutog snošaja?? (3.6.2013 14:58:42)
|
Zdravo drage ženice, zanima me koliko vas koristi metodu prekinutog snošaja kao redovnu kontracepciju. Znam da za neke to i nije kontracepcija, a neki se kunu da je učinkovito, ukoliko " ga izvuče" na vrijeme. [sm=smiley36.gif] Evo kod mene uspijeva zadnju godinu i pol dana, vjerujem svom mužu i znam da neće dopustit da poslije mozgammo kud ćemo i šta ćemo. Zanima me ima li medju vama ženica kojima se omaklo, iako su sve napravile "kako treba" ? Čujem da ima i slučajeva kada su zatrudnile od one tečnosti koja izlazi iz muškog spolovila za vrijeme odnosa, neki kažu da u njoj nema spermatozoida ako je prvi odnos ( a ne npr. drugi ili treci za redom), dok dr tvrde da u svakom slučaju ima. Meni je ginekolog rekao da se može zatrudnit, ali da je procenat kao kod nepravilnog korištenja kondoma ili pilula ili spirale, haman pa sve na kraju to isto dodje, ugl kod mene djeluje ova metoda godinu i pol, a ubuduće hoće li se omaći- vidjet ćemo, a ako se i omakne bilo je sudjeno da imamo jos jednu [sm=duda.gif]
|
|
|
|