InLove -> RE: Koliko je učinkovita metoda prekinutog snošaja?? (3.6.2013 20:47:27)
|
IZVORNA PORUKA: dzejla2012 IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: mala_sa IZVORNA PORUKA: dzejla2012 ja tako lako ostanem trudna da je to ludilo [sm=smiley36.gif],poslije sina sam se rikverc metodom čuvala 6,5 godina i taman smo odlučili da hoćemo drugu bebu,haman od prvog puta sam ostala trudna,nismo ni mignuli,i evo opet mi kasni 11 dana..a bebi je tek godina,nadam se da nije ono što mislim da je, sve se nadam [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Uradi test da vidis rezultat "nadanja" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Moja snaha veli za samu sebe .....ja koliko sam plodna dovoljno je da muz prodje pored mene [sm=smiley36.gif] A slazem se i sa Mala -sa i sa Vjesticom. Mama75 te posljedice ruskog ruleta svakako da nekome mogu biti simpa a nekome sasvim suprotno pa se onda odlucuju na pobacaje isl. o pobačaju nebi ni razmišljala,trudnoću bi smatrala Božijom voljom,i dobro je došla,kao i ove 4,od kojih mi je dvoje djece fala Bogu živo i zdravo a ostale dvije sam imala 1 spontani pobačaj i jedan abortus sa deformacijom ploda..[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Ma hajde Bogati, da sad bude jedna Nejra aBd [sm=smiley31.gif][sm=smiley2.gif]
|
|
|
|