Amrino -> RE: Pohranjivanje majcinog mlijeka (23.12.2009 17:58:23)
|
IZVORNA PORUKA: scarlett Danas trebam na nešto duži put s bebom, a neću biti u mogućnosti da dojim u putu. Sinoć sam izdojila mlijeko i sada je u frižideru, planiram ga zagrijati pred put, ali sada ne znam koliko ga trebam zagrijati da bi beba mogla recimo nakon 2h popiti u autu, a da se ne ohladi previše iako auto ima grijanje. Strah me da se ne prehladi Nemam baš iskustva s ovom situacijom. Please help Ili imate neki drugi savjet? IZVORNA PORUKA: mišur Imaš li one male termosice u koje se staljaju flašice? Ja ih nikad nisam koristila, pa ne znam koliko mogu održavati temperaturu, ali valjda mogu do dva sata Ja bih ipak malo više zagrijala, za svaki slučaj, a najlakše je rashladiti... Mada, najlakše bi ti bilo da je podojiš u autu... IZVORNA PORUKA: Arko Ne znam u kakvoj si mogucnosti da kupis grijac za bocice. Vecina tih grijaca za bocice ima onaj produzetak koji ide u auto (gdje se cigara pali, znaci "autoupaljac"), i slobodno poneses hladno mlijeko, samo ga istresi u bocice. Kad beba bude trebala da hapi, naspi malo vode u grijac, ubaci bocicu, ukljuci ga, i sacekaj da se mlijeko ugrije na idealnu toplotu.. Mislim da ti grijaci nisu vise od 20-ak KM. IZVORNA PORUKA: scarlett Ma do sada kada smo putovali uvijek sam i dojila u autu, napravili bismo pauzu i to je to. Međutim ne putujem sa suprugom, nego sa drugim muškarcem, osim toga noć je, pa nije baš zgodno ni stajati. Zato me i zanima na koju max. temperaturu se mlijeko smije zagrijati.
|
|
|
|