Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Upomoć ženice, hitno mi trebaju br. telefona dobrih privatnika u Sarajevu koji bi mogli pregledati MM, jer ga je "uhvatila" klima na poslu, pa ga boli u predjelu bubrega.
Hej zeno imam super Dr.radiologa u vogošči privatno i pregled bude odmah, javi mi se na pp za broj... Super je strucna i jeftina.
Pregledaj okice, ako nisu zute bjeloocnice, onda je vjerovatno od neceg sto je unijela u hrani. Najcesce zuta prebojenost dlanova i tabana bude od beta karotena kojeg imas dosta recimo u mrkvi. Od hipermangana bude vise smedja prebojenost koja btw izblijedi za par sati.
Ma došli iz obdaništa i ja ga odmah stavila da se okupa a prije toga nisam primjetila da su mu dlanovi žuti pa kontam da nije od hipermangana..a faris i bila je malo tamnija boja.Sad spava kad se probudi pogledaću mu bjeloočnice. Hvala
Zenicanke drage gdje se nalazi poliklinika Medikom valjda se tako zove,brzo,brzo cekam odgovor.
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ul.Štrosmajerova br.4 tel. +387 32 46 22 47
IZVORNA PORUKA: dzeni_nl
Zenicanke drage meni je potreban dobar stomatolog u Zenici, a nikada prije nisam posjecivala doticnog u Zenici, pa ako mozete da mi date koji savjet, najbolje vase licno iskustvo gdje ima i kako se zove bila bih vam puno zahvalna, jer ovdje nemam vremena da idem dugo se ceka, a ja za 3 dana krecem u Bosnu, a zubi me uzasno bole, a jos sam i trudna
IZVORNA PORUKA: rose 87
ja idem kod dr. Murhafa,on ti se nalazi u sarajevskoj ul. mogu ti dati br.tel. ako zelis
IZVORNA PORUKA: dzeni_nl
ja idem kod dr. Murhafa,on ti se nalazi u sarajevskoj ul. mogu ti dati br.tel. ako zelis
e cijelo vrijeme pokusavam da se sjetim tog imena, jer sam cula za njega, a i moja komsinica je njegova supruga, cinimi se da je to taj covjek.
moze broj telefona i jos mi samo kazi kako si ti zadovoljna sa njim?
ja sam prezadovoljna,jos da napomenem da sam prije njega imala fobiju od zubara,bio je bas ljubazan a i zna da radi svoj posao,bar su do sad svi koje ja znam bili zadovoljni ordinacija:032/406 318 mob.:061/166 399
IZVORNA PORUKA: anidla
Zna li iko gdje mogu dati kremu na ispitivanje? znaci potreban laboratorij!
pls, jako je hitno!!!!!!!!
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla
Zna li iko gdje mogu dati kremu na ispitivanje? znaci potreban laboratorij!
pls, jako je hitno!!!!!!!!
sta se desilo....
nemoj mi samo reći da se nesto pogorćalo
pokusaj nazvati Semikem Bihaćka 21-23, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina tel: +387 33 722 900, fax: +387 33 651 963
oni se bave proizvodnjom raznih keram i i9maju laboratorij ja mislim sada u Vogosći a prije je bio kod starog tite desno kod mosta na dolac malti... nisma sigurna dali će ti ovu uslugu učiniti ali pokusaj...gazda je jako dobar čovjek...kada kažes sta je u pitanju sigurna sma pomoći će...
ja opet kontam pitas za onu kremu iz posusja...a opet mozda nije to
Pregledaj okice, ako nisu zute bjeloocnice, onda je vjerovatno od neceg sto je unijela u hrani. Najcesce zuta prebojenost dlanova i tabana bude od beta karotena kojeg imas dosta recimo u mrkvi. Od hipermangana bude vise smedja prebojenost koja btw izblijedi za par sati.
meni je prvo djete tu zuticu dobio od sokica pio puno
U butiku Badem na carsiji...ne znam u kojoj varijanti ces ih koristiti ali mislim da je bolje kad su samljevene. Ustvari lan imas kupiti u svim ovim trznim centrima, na odjelu za dijabeticare, ali mislim da ih u Bademu imaju samljevene, jer ovamo nisu.
< Poruku je uredio ena0002 -- 30.6.2010 17:41:28 >
ali doza se neće prekoračit,bit će i dalje 30 dnevno! kontam lakše bi mi bilo,nekad zaboravim,pa bi mi bilo lakše davat pred spavanje i ujutro kad se ustane