acudesa
|
prenos postova sa: potreban mi je savjet, hitno IZVORNA PORUKA: dinaa Zenicanke drage gdje se nalazi poliklinika Medikom valjda se tako zove,brzo,brzo cekam odgovor. IZVORNA PORUKA: Hannica Ul.Štrosmajerova br.4 tel. +387 32 46 22 47 IZVORNA PORUKA: dzeni_nl Zenicanke drage meni je potreban dobar stomatolog u Zenici, a nikada prije nisam posjecivala doticnog u Zenici, pa ako mozete da mi date koji savjet, najbolje vase licno iskustvo gdje ima i kako se zove bila bih vam puno zahvalna, jer ovdje nemam vremena da idem dugo se ceka, a ja za 3 dana krecem u Bosnu, a zubi me uzasno bole, a jos sam i trudna IZVORNA PORUKA: rose 87 ja idem kod dr. Murhafa,on ti se nalazi u sarajevskoj ul. mogu ti dati br.tel. ako zelis IZVORNA PORUKA: dzeni_nl IZVORNA PORUKA: rose 87 ja idem kod dr. Murhafa,on ti se nalazi u sarajevskoj ul. mogu ti dati br.tel. ako zelis e cijelo vrijeme pokusavam da se sjetim tog imena, jer sam cula za njega, a i moja komsinica je njegova supruga, cinimi se da je to taj covjek. moze broj telefona i jos mi samo kazi kako si ti zadovoljna sa njim? IZVORNA PORUKA: rose 87 ja sam prezadovoljna,jos da napomenem da sam prije njega imala fobiju od zubara,bio je bas ljubazan a i zna da radi svoj posao,bar su do sad svi koje ja znam bili zadovoljni ordinacija:032/406 318 mob.:061/166 399 IZVORNA PORUKA: anidla Zna li iko gdje mogu dati kremu na ispitivanje? znaci potreban laboratorij! pls, jako je hitno!!!!!!!! IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: anidla Zna li iko gdje mogu dati kremu na ispitivanje? znaci potreban laboratorij! pls, jako je hitno!!!!!!!! sta se desilo.... nemoj mi samo reći da se nesto pogorćalo pokusaj nazvati Semikem Bihaćka 21-23, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina tel: +387 33 722 900, fax: +387 33 651 963 oni se bave proizvodnjom raznih keram i i9maju laboratorij ja mislim sada u Vogosći a prije je bio kod starog tite desno kod mosta na dolac malti... nisma sigurna dali će ti ovu uslugu učiniti ali pokusaj...gazda je jako dobar čovjek...kada kažes sta je u pitanju sigurna sma pomoći će... ja opet kontam pitas za onu kremu iz posusja...a opet mozda nije to