Mamica24 -> RE: RE:Zdravlje: Trebam informaciju (22.6.2013 17:10:40)
|
Eh evo mene sa mojom boljkom pa bih vas zamolial koje ste imale iskustva da me malo nasavjetujete Prije 4 dana dobila sam prvo glavobolju pa sam popila konfan instant,a zatim je uslijedila mučnina, grčevi, stalni osjećaj gladi, slabost i konačno povraćanje a navečer proliv. Primila sam taj dan infuziju sa rivanolom i opet jednom povratila na povratku kući. Sutradan sam dobila temperaturu 37.5 pa sam opet primila infuziju. Danas (četvrti dan) imam blagu mučninu, izađem jutros malo vani kopam baštu vratim se kući , malo me zaboli glava i temperatura 37.2, ali sam dosta pokretna, proliva nema, obzirom da sam dojilja krkam dooooosta čaja i vode... Eh koliko sam mogla skontati od dr ovo je neka stomačna gripa... Malo sam na netu našla al ne znam koliko ovo može potrajati mislim na temp i mučninu, šta još da pijem, jedem obzirom da dojim a trebam i dobiti menstr - sve mi se sastavilo [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] i jel ovo kod mene ide na bolje [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Djeca su povraćala samo prvi dan bez temp samo proliv!!! pls za savjete obzirom da ću, znajući sebe, mogla zapaničiti [sm=zmeden2.gif]!! Ne ide mi se dr zbog ovog i zbog sunca a nemam ni djecu gdje ostaviti...
|
|
|
|