Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sta radite "samo za svoju dusu"... 29.10.2010 23:41:04
myb@by
Svaku noc kad uspavam bebe napravim sebi 3 u 1 i prihvatim se knjige, nekog casopisa, interneta. Volim pravo sa prijateljicama da odem na kafu i to sebi priustim dva puta sedmicno bez bebe. Uzivam u shoppingu odlascima u frizerski salon i na geliranje noktiju. Cesto napunim punu kadu vode i upalim svijece u kupatilu, nekad sama a barem jednom sedmicno sa mm. Uglavnom sto Manuela rece ja sebi ugađam
RE: Sta radite "samo za svoju dusu"... 29.10.2010 23:45:57
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: myb@by
Svaku noc kad uspavam bebe napravim sebi 3 u 1 i prihvatim se knjige, nekog casopisa, interneta. Volim pravo sa prijateljicama da odem na kafu i to sebi priustim dva puta sedmicno bez bebe. Uzivam u shoppingu odlascima u frizerski salon i na geliranje noktiju. Cesto napunim punu kadu vode i upalim svijece u kupatilu, nekad sama a barem jednom sedmicno sa mm. Uglavnom sto Manuela rece ja sebi ugađam
RE: Sta radite "samo za svoju dusu"... 30.10.2010 8:49:54
teacher75
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: myb@by
I ovo
mi ne mozemo, kod nas tus kabina a i koliko smo oboje, trebao bi nam jacuzzi
< Poruku je uredio teacher75 -- 30.10.2010 8:50:06 >
RE: Sta radite "samo za svoju dusu"... 30.10.2010 9:10:15
kovrdjava
S obzirom da radim puno u firmi i kad dođem tako umorna kući čeka me ručak,veš,muž,djete i sve ostale obaveze jedne domaćice... Ja se lijepo organizujem barem jednom sedmično i odem na masažu,tako napunim baterije i ljiepo se osjećam